Beste Vermogensbeheerder IEX Media

Beste Keuze Vermogensbeheer

In 2023 is Care IS vermogensbeheer opnieuw verkozen tot Beste Keuze in de categorie Vermogensbeheer door IEX Media.

Care IS is in 2023 verkozen tot Beste Keuze in de categorie Vermogensbeheer.

  • Veilig onder toezicht van AFM en DNB
  • €400 miljoen onder beheer
  • 2x Beste vermogensbeheerder van Nederland
  • Klanten beoordelen ons met een 8,5

Over IEX Beste Keuze

Tot de IEX Beste Keuze behoren partijen die zich onderscheiden in hun beleggingsbeleid, communicatie, productaanbod of dienstverlening aan particuliere beleggers in Nederland. De partijen zijn gekozen op basis van een groot beleggersonderzoek van IEX Media, waar ruim 5.500 Nederlandse beleggers aan hebben meegedaan. Van alle vermogensbeheerders is Care IS het beste beoordeeld. De partijen die zijn verkozen tot Beste Keuze maken automatisch kans op de IEX Gouden Stier. Dat is de hoofdprijs die wordt toegekend aan één partij. 

Twee keer winnaar IEX Gouden Stier

In 2015 en 2016 werd Care IS niet alleen Beste Keuze, maar ook winnaar van de IEX Gouden Stier in de categorie Vermogensbeheer. Volgens de vakjury had Care IS vermogensbeheer een uitermate compleet beleggingsvoorstel. De jury was positief over het beleggingsbeleid, risicobeleid en realistische rendementsverwachtingen. Daarnaast prees de jury het actief meedenken met de klant. 

Keurmerk met een missie

IEX Gouden Stier heeft als missie om de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken. Op basis van heldere criteria kiest de jury uit een ruim aanbod jaarlijks de beste producten en diensten in de markt.

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Ronald Schut