Maak kennis met ons team

Laurens is binnen Care IS verantwoordelijk voor operationele zaken, risk en compliance. Laurens heeft o.a. als consultant bij verschillende banken en verzekeraars gewerkt waar hij adviseerde over operationele processen en beleggingen.

Henk is als bestuurder bij Care IS verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als bestuurder van financiële instellingen en private banks. Daarnaast vervult Henk een rol in verschillende raden van commissarissen. 

Ronald werkt als relatiebeheerder bij Care IS. Hij is verantwoordelijk voor klantrelaties en contacten. Daarnaast is Ronald per 1 januari 2024 toegetreden tot het bestuur van Care IS vermogensbeheer, waar hij samen met de andere bestuurders het dagelijks bestuur vormt.

Gudy ZwarthoedRelatiebeheerder 06 22 60 11 20 gudy.zwarthoed@care-is.nl

Gudy werkt als relatiebeheerder bij Care IS. Na haar opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening heeft zij gewerkt als Personal Banker bij ING Bank. Hier hielp zij klanten op basis van hun persoonlijke situatie aan een passende financiële oplossing.

Jan WindRelatiebeheerder 0639433541 jan.wind@care-is.nl

Jan werkt bij Care IS als relatiebeheerder. Hij onderhoudt persoonlijk contact met klanten. Jan werkte hiervoor vanaf 1993 in verschillende functies bij ING en heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

Jaap SteurPortefeuillebeheerder 0299 72 09 61 jaap.steur@care-is.nl

Jaap is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Jaap is voor zijn carrière bij Care IS werkzaam geweest bij Kas Bank als performance en risico analist voor pensioenfondsen en verzekeraars.

Nicole is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor compliance en cliëntacceptatie. Daarnaast is Nicole verantwoordelijk voor de interne organisatie en personeelszaken.

Laurens SombroekPortefeuillebeheerder 0299 72 09 61 laurens.sombroek@care-is.nl

Laurens is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en titelselectie. Laurens heeft de opleidingen DSI Effectenspecialist, Effectenhandelaar, Beleggingsspecialist en integriteitsspecialist afgerond.

Nick BondPortefeuillebeheer / Backoffice 0299 72 09 61 nick.bond@care-is.nl

Nick is medeverantwoordelijk voor cliëntacceptatie en compliance. Voorheen werkte Nick bij Kasbank waar hij de beleggingsadministratie voor diverse pensioenfondsen verzorgde.