Skip to main content
Open een rekening

Maak kennis met ons team

Het is ons doel om beleggen zo comfortabel mogelijk te maken voor u! Met dit team knappe koppen werken we iedere dag keihard om dit voor u mogelijk te maken.

Plan een gratis adviesgesprek
Gratis brochure aanvragen
Laurens Leek
Laurens Leek
Bestuurder
Laurens is mede-oprichter en bestuurder. Binnen Care IS is hij verantwoordelijk voor operationele zaken, risk en compliance. Laurens heeft o.a. als consultant bij verschillende banken en verzekeraars gewerkt waar hij adviseerde over operationele processen en beleggingen.
Ronald Schut
Ronald Schut
Bestuurder
Ronald werkt als relatiebeheerder bij Care IS. Hij is verantwoordelijk voor klantrelaties en contacten. Daarnaast is Ronald per 1 januari 2024 toegetreden tot het bestuur van Care IS vermogensbeheer, waar hij samen met de andere bestuurder het dagelijks bestuur vormt.
Henk Molenaar
Henk Molenaar
Adviseur
Henk is mede-oprichter van Care IS en was jaren verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als bestuurder van financiële instellingen en private banks. Tegenwoordig vervult Henk een rol in verschillende raden van commissarissen.
Gudy Zwarthoed
Gudy Zwarthoed
Beleggingsadviseur
Gudy werkt sinds 2017 als beleggingsadviseur bij Care IS. Zij is verantwoordelijk voor klantrelaties en contacten.
Jan Wind
Jan Wind
Beleggingsadviseur
Jan werkt bij Care IS als beleggingsadviseur sinds 2019. Hij onderhoudt persoonlijk contact met klanten en heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.
Jaap Steur
Jaap Steur
Portefeuillebeheerder
Jaap is binnen Care IS werkzaam als portefeuillebeheerder en is verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Daarvoor is hij werkzaam geweest als performance- en risicoanalist voor pensioenfondsen en verzekeraars.
Nicole Tol
Nicole Tol
Backoffice
Nicole is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor compliance en cliëntacceptatie en is geregistreerd als DSI Compliance Professional. Daarnaast is Nicole verantwoordelijk voor interne organisatie en personeelszaken.
Laurens Sombroek
Laurens Sombroek
Portefeuillebeheerder
Laurens is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en de titelselectie. Laurens heeft de opleidingen DSI Effectenspecialist, Effectenhandelaar, Beleggingsspecialist en Integriteitspecialist afgerond.
nick-bond
Nick Bond
Cliëntacceptatie / Ongoing Due Diligence (ODD)
Nick is verantwoordelijk voor cliëntacceptatie en Ongoing Due Diligence (ODD). Voorheen werkte Nick bij KAS BANK waar hij de beleggingsadministratie voor diverse pensioenfondsen verzorgde.
Wessel gespiegeld
Wessel Stuijt
Cliëntacceptatie / Ongoing Due Diligence (ODD)
Wessel is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor cliëntacceptatie en compliance. Daarnaast houdt hij toezicht op de naleving van relevante wet- en regelgeving.
Chris Klein met schouders
Chris Klein
Portefeuillebeheerder / Beleggingsadviseur
Chris is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en de titelselectie. Daarnaast is hij werkzaam als beleggingsadviseur. Als beleggingsadviseur helpt hij huidige en potentiële klanten met financiële vraagstukken.
Aaron Lacunes
Aaron Lacunes
Beleggingsadviseur
Aaron werkt als beleggingsadviseur bij Care IS. Hij is DSI-gecertificeerd en onderhoudt de relaties met potentiële en bestaande klanten, waarbij hij hen helpt met verschillende beleggingsvraagstukken.
Angelina-care-website
Angelina van Scheppingen
Marketing manager
Angelina werkt als Marketing Manager bij Care IS. Zij werkt al jaren in de financiële sector. Zo heeft zij verschillende marketingfuncties bekleed bij Knab en Frits hypotheken.
Kelly
Kelly Sijmonsbergen
Marketingmedewerker
Kelly is sinds 2020 werkzaam als marketingmedewerker bij Care IS. Ze houdt zich onder andere bezig met het maken en bijhouden van de website en schrijft periodiek blogs, columns en mails voor bestaande en potentiële klanten.
Bo
Bo Runderkamp
Marketingmedewerker
Bo is student Communicatie en Multimediadesign aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is sinds 2022 werkzaam bij Care IS. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van blogs voor de website en de social media kanalen van Care IS.
Chantal
Chantal van den Hogen
Frontoffice
Chantal is student Finance & Control aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze werkt sinds 2022 bij Care IS als frontoffice medewerker. Samen met de andere frontoffice medewerkers is zij het eerste aanspreekpunt bij Care IS.
Lois
Lois Zwarthoed
Frontoffice
Lois is student bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze werkt sinds 2023 bij Care IS als frontoffice medewerker. Samen met de andere frontoffice medewerkers is zij het eerste aanspreekpunt bij Care IS.
Amy
Amy Veerman
Frontoffice
Amy is student Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werkt sinds 2023 als frontoffice medewerker bij Care IS. Samen met de andere frontoffice medewerkers is zij het eerste aanspreekpunt bij Care IS.
Eric
Eric Molenaar
Frontoffice
Eric is student Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is sinds 2023 werkzaam bij Care IS vermogensbeheer als frontoffice medewerker. Samen met de andere frontoffice medewerkers is hij het eerste aanspreekpunt bij Care IS.

Wat zeggen klanten over Care IS vermogensbeheer

Bij mijn bank had ik het gevoel dat het meer om hen dan om mij ging. Bij Care IS gaat het echt om mijn belang. Altijd is er persoonlijke aandacht en professionele adviezen. Kritisch kijken ze naar mijn doelstellingen en hoe we die gaan bereiken. Ik heb een goede keuze gemaakt.

Peter Lussing
Adviseur & Professioneel coach

Ik beheer voor mijzelf een kleine portefeuille, maar het beleggen van mijn pensioenkapitaal heb ik sinds enige jaren overgelaten aan Care IS. Los van de resultaten, die er mogen zijn, geeft het mij de nodige rust en kan ik me na de overdracht van mijn assurantiebedrijf nog meer richten op mijn hobby's.

Bas van Dijk

Voor het beheer van mijn pensioenvermogen heb ik een inventarisatie gedaan naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik heb gekozen voor Care IS omdat zij na een prettig vrijblijvend gesprek het meest concrete en duidelijke beleggingsvoorstel hebben uitgewerkt.

J. Cleij

Wij zijn heel tevreden over Care IS. We hebben een mooi rendement behaald en vooral het contact met onze accountmanager en overige medewerkers is goed. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer punctueel en de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Familie van de Vorstenbosch

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Care IS. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ook het beleggingsvoorstel dat ik heb mogen ontvangen was verhelderend. Er wordt vooral goed inzicht gegeven in wat je kunt verwachten. Hiervoor belegde ik bij een grootbank en daar was dat toch een stuk onpersoonlijker.

Corry van den Broek

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.

Gerard van der Toorn
Safe Financieel Advies (Spanje)

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdekundigen ben ik ervan overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Piet Kes
Mede-eigenaar schoonmaakbedrijf Succes

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank, ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

Antoinette Kalkman
Auteur Boek Schuld & Boete

Ik ben heel tevreden over Care IS. Het contact met de medewerkers is heel prettig en zij hebben verstand van zaken. Ik heb het gevoel dat mijn vermogen in vertrouwde handen is. En, niet onbelangrijk: het rendement beantwoordt aan de bij mijn profiel behorende prognose.

Jacob Renes

Toen ik een periode van actief handelen op de beurs wilde afsluiten, kwam Care IS op mijn pad om mijn vermogensbeheerder te worden. Sinds 2013 ben ik erbij en verheug mij steeds over de goede dienstverlening en contacten.

Pim Hallensleben

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u langere tijd niet nodig heeft. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. Het is belangrijk dat u vooraf op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.