Maak kennis met ons team

Laurens is binnen Care IS verantwoordelijk voor operationele zaken, risk en compliance. Laurens heeft o.a. als consultant bij verschillende banken en verzekeraars gewerkt waar hij adviseerde over operationele processen en beleggingen.

mr. Henk Molenaar Bestuurder 06 55 38 15 20 henk.molenaar@care-is.nl

Henk is als bestuurder bij Care IS verantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als bestuurder van financiële instellingen en private banks. Daarnaast vervult Henk een rol in verschillende raden van commissarissen. 

Gudy Zwarthoed Relatiebeheerder 06 22 60 11 20 gudy.zwarthoed@care-is.nl

Gudy werkt als relatiebeheerder bij Care IS. Na haar opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening heeft zij gewerkt als Personal Banker bij ING Bank. Hier hielp zij klanten op basis van hun persoonlijke situatie aan een passende financiële oplossing.

Jan Wind Relatiebeheerder 0639433541 jan.wind@care-is.nl

Jan werkt bij Care IS als relatiebeheerder. Hij onderhoudt persoonlijk contact met klanten. Jan werkte hiervoor vanaf 1993 in verschillende functies bij ING en heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening.

Ronald Schut Relatiebeheerder 06 31 95 11 63 ronald.schut@care-is.nl

Ronald werkt als relatiebeheerder bij Care IS. Ronald is de afgelopen jaren op meerdere vlakken werkzaam geweest bij Rabobank. In zijn dagelijkse werkzaamheden hield hij zich op klantbasis bezig met uiteenlopende financiële vraagstukken.

Jaap Steur Portefeuillebeheerder 0299 72 09 61 jaap.steur@care-is.nl

Jaap is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid. Jaap is voor zijn carrière bij Care IS werkzaam geweest bij Kas Bank als performance en risico analist voor pensioenfondsen en verzekeraars.

Nicole is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor compliance en cliëntacceptatie. Daarnaast is Nicole verantwoordelijk voor de interne organisatie en personeelszaken.

Sanne is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor de cliëntacceptatie en compliance. Daarnaast houdt Sanne zich bezig met onlinemarketing, het schrijven van blogs en het onderhouden van de website.

Laurens Sombroek Portefeuillebeheerder 0299 72 09 61 laurens.sombroek@care-is.nl

Laurens is binnen Care IS medeverantwoordelijk voor het beleggingsbeleid en titelselectie. Laurens heeft de opleidingen DSI Effectenspecialist, Effectenhandelaar, Beleggingsspecialist en integriteitsspecialist afgerond.

Nick Bond Portefeuillebeheer / Backoffice 0299 72 09 61 nick.bond@care-is.nl

Nick is medeverantwoordelijk voor cliëntacceptatie en compliance. Voorheen werkte Nick bij Kasbank waar hij de beleggingsadministratie voor diverse pensioenfondsen verzorgde.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.