Over Care IS Vermogensbeheer

Professioneel vermogensbeheer voor iedereen

Care IS staat voor Care Investment Services. Het is ons doel om beleggen zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doen we door veilig te beleggen voor onze klanten, persoonlijke begeleiding en lage kosten. Zo helpen we onze klanten aan een goed rendement, zonder zorgen.

Vermogensbeheer bij Care IS

Wij helpen u aan een goed rendement, zonder zorgen. 

  • Veilig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lage kosten

In het kort: het verhaal achter Care IS

In 2009 werd Care IS vermogensbeheer opgericht door Laurens Leek en Henk Molenaar. Beiden waren al een tijd actief in de financiële sector en kwamen tot de conclusie dat vermogensbeheer anders kan. Het werd hun missie om klanten te helpen aan een beter rendement, zonder zorgen. 

Het aantal klanten en het beheerd vermogen van Care IS nam snel toe, met als mijlpaal de verkiezing tot Beste Vermogensbeheerder van Nederland in 2015 en 2016 door IEX Gouden Stier. Inmiddels is Care IS actief in heel Nederland en beheren we ruim 400 miljoen euro.

Veilig

Uw rekening staat op uw eigen naam en we beleggen zo veilig mogelijk.

Persoonlijke begeleiding

We helpen u op de belangrijke momenten en staan altijd voor u klaar.

Lage kosten

Kosten zorgen direct voor een lager rendement. Daarom houden we de kosten zo laag mogelijk.

Ons team

Het team van Care IS bestaat naast Henk en Laurens uit nog 14 gedreven en enthousiaste medewerkers. Met dit team combineren we ruim 200 jaar beleggingservaring om iedere klant te helpen aan een beter beleggingsresultaat.

Onze vergunningen

Care IS is een beleggingsonderneming met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Daarnaast zijn wij vrijwillig aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) en de Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A). Onze medewerkers zijn allemaal geregistreerd bij het Dutch Securities Institute (DSI).

Klik hier voor de AFM-registratie van Care IS.

VV & A Kifid DSI

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken. 

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Nicole Tol