Skip to main content
Open een rekening

Beleggen voor later

Wanneer u gaat beleggen, bouwt u voor de lange termijn vermogen op. Dit betekent dat u met uw investeringen van nu, later kunt profiteren van financieel gewin. Op deze pagina bespreken wij waarom beleggen voor later een goed idee kan zijn.

Open een rekening
Gratis brochure aanvragen

Beleggen is voor de lange termijn

Beleggen is een langetermijnsport. U belegt niet om morgen rijk te zijn, maar om uw vermogen over een langere periode voor u te laten werken waardoor u gestaag passief inkomen opbouwt. 

Beleggen voor één of twee jaar is niet verstandig: het risico dat u (een deel van) uw vermogen kwijtraakt, is dan te groot. Over het algemeen wordt aangeraden om een beleggingshorizon van minstens 5 jaar aan te houden. Daarbij geldt: des te langer u belegt, des groter de kans op een mooi resultaat. 

 

Gratis brochure aanvragen
beleggen_voor_later_beleggen_is_voor_de_lange_termijn
beleggen_voor_later_pensioenpagina

Een extra potje voor uw pensioen

Een steeds groter deel van de Nederlanders heeft een pensioentekort. Vooral voor zelfstandig ondernemers en ZZP’ers, maar tegenwoordig ook steeds vaker voor werknemers, is het daarom verstandig om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Door te beleggen kunt u voorkomen dat u later, na uw pensioendatum, uw uitgavenpatroon moet aanpassen op uw lagere inkomen. Wilt u meer weten over beleggen voor uw pensioen? Neem dan eens een kijkje op onze pensioenpagina.

Beleggen voor uw pensioen bij Care IS vermogensbeheer

Care IS biedt verschillende opties wanneer het gaat om het opbouwen van pensioen, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

 Meest gekozen  

Indexbeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen
Gericht op de groei van uw vermogen
Uitsluitend verantwoorde en duurzame beleggingen
Meer informatie

 Meest gekozen 

Inkomstenbeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen met als doel extra inkomsten genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen
Gericht op stabiele inkomsten door de rente- en dividenduitkeringen
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen
Meer informatie

 Meest gekozen 

Obligatiebeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in kortlopende Duitse staatsobligaties met de hoogst mogelijk kredietscore
Relatief veilige belegging met een aantrekkelijk rendement
Profiteren van de opgelopen rentes
Meer informatie

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op het moment dat het u het beste schikt.

Plan een gratis adviesgesprek

Groepfoto_accountmanagers

Slimme
beleggingsstrategie

Uw vermogen wordt gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties via beleggings- en indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren uw portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Eigen vaste beleggingsadviseur

Voor een goed rendement is het noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie, wensen en doelen aansluiten op uw beleggingsportefeuille. Daarom krijgt u uw eigen vaste beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft.

Uw geld is
veilig

Uw vermogen wordt beheerd op een beleggingsrekening op uw naam. Zo blijft uw geld altijd van u, ongeacht wat er met ons gebeurt. Wij hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Financiële zekerheid, ook wanneer uw persoonlijke situatie verandert

Het is natuurlijk niet te hopen, maar het komt geregeld voor dat iemands persoonlijke situatie verandert. Gaat u bijvoorbeeld scheiden of raakt u onverhoopt uw baan kwijt? Dan is het prettig als u toch nog financiële zekerheid hebt. Deze financiële zekerheid kunt u bereiken door op tijd te beginnen met beleggen en daarmee een mooi bedrag te vergaren. Doe dit alleen met geld dat u langere tijd niet nodig heeft: de waarde van uw beleggingen kan fluctueren. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

financiele_zekerheid_ook_wanneer_uw_situatie_verandert
Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk: zo betaalt u bijvoorbeeld geen transactie- of afsluitkosten. 

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. 

Bereken uw kosten

Gratis e-book: Pensioen en beleggen

In het gratis e-book 'Pensioen en beleggen' leest u alles wat u moet weten over beleggen voor uw oude dag.

Pensioen: hoe werkt het?
Waarom zelf aanvullend pensioen opbouwen?
Beleggen voor pensioen is een must!
Stappenplan beleggen voor uw pensioen
Pensioen opbouwen bij Care IS

 

5,0 Google-reviews

pensioen_en_beleggen_ebook_care_is

Beleggen is het middel, financiële vrijheid het doel

Een oude dag zonder financiële zorgen, dat wil toch iedereen? Wanneer u belegt voor later, kan dat u op den duur financiële vrijheid opleveren. Belegt u vandaag met het oog op de toekomst, dan kunt u wellicht eerder stoppen met werken of mooie reizen maken na uw pensioen. 

beleggen_voor_later_beleggen_is_het_middel_financiele_vrijheid_het_doel-_2_

Wat zeggen klanten over Care IS vermogensbeheer

Bij mijn bank had ik het gevoel dat het meer om hen dan om mij ging. Bij Care IS gaat het echt om mijn belang. Altijd is er persoonlijke aandacht en professionele adviezen. Kritisch kijken ze naar mijn doelstellingen en hoe we die gaan bereiken. Ik heb een goede keuze gemaakt.

Peter Lussing
Adviseur & Professioneel coach

Ik beheer voor mijzelf een kleine portefeuille, maar het beleggen van mijn pensioenkapitaal heb ik sinds enige jaren overgelaten aan Care IS. Los van de resultaten, die er mogen zijn, geeft het mij de nodige rust en kan ik me na de overdracht van mijn assurantiebedrijf nog meer richten op mijn hobby's.

Bas van Dijk

Voor het beheer van mijn pensioenvermogen heb ik een inventarisatie gedaan naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik heb gekozen voor Care IS omdat zij na een prettig vrijblijvend gesprek het meest concrete en duidelijke beleggingsvoorstel hebben uitgewerkt.

J. Cleij

Wij zijn heel tevreden over Care IS. We hebben een mooi rendement behaald en vooral het contact met onze accountmanager en overige medewerkers is goed. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer punctueel en de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Familie van de Vorstenbosch

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Care IS. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ook het beleggingsvoorstel dat ik heb mogen ontvangen was verhelderend. Er wordt vooral goed inzicht gegeven in wat je kunt verwachten. Hiervoor belegde ik bij een grootbank en daar was dat toch een stuk onpersoonlijker.

Corry van den Broek

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.

Gerard van der Toorn
Safe Financieel Advies (Spanje)

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdekundigen ben ik ervan overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Piet Kes
Mede-eigenaar schoonmaakbedrijf Succes

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank, ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

Antoinette Kalkman
Auteur Boek Schuld & Boete

Ik ben heel tevreden over Care IS. Het contact met de medewerkers is heel prettig en zij hebben verstand van zaken. Ik heb het gevoel dat mijn vermogen in vertrouwde handen is. En, niet onbelangrijk: het rendement beantwoordt aan de bij mijn profiel behorende prognose.

Jacob Renes

Toen ik een periode van actief handelen op de beurs wilde afsluiten, kwam Care IS op mijn pad om mijn vermogensbeheerder te worden. Sinds 2013 ben ik erbij en verheug mij steeds over de goede dienstverlening en contacten.

Pim Hallensleben

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening