Geld beleggen voor later

Wanneer u gaat beleggen bouwt u voor de lange termijn vermogen op. Dit betekent dat u met uw investeringen van nu, later kunt profiteren van financieel gewin. Op deze pagina bespreken wij waarom beleggen voor later een goed idee kan zijn. 

Beleggen bij Care IS

Bij Care IS helpen we u aan goed rendement zonder zorgen. 

  • Veilig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lage kosten

Beleggen is voor de lange termijn

Beleggen is een langetermijnsport. U belegt niet om morgen rijk te zijn, maar om uw vermogen over een langere periode voor u te laten werken waardoor u gestaag passief inkomen opbouwt. 

Beleggen voor één of twee jaar is niet verstandig: het risico dat u (een deel van) uw vermogen kwijtraakt, is dan te groot. Over het algemeen wordt aangeraden om een beleggingshorizon van minstens 5 jaar aan te houden. Daarbij geldt: des te langer u belegt, des groter de kans op een mooi resultaat.  

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS maken we beleggen eenvoudig. Wij nemen het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. Zo hoeft u zich zelf nergens druk om te maken. 

Veilig

We beleggen zo veilig mogelijk. Daarvoor nemen we verschillende maatregelen; we hebben een breed gespreide portefeuille en nemen geen onnodige risico's. Ook openen we altijd een beleggingsrekening die op uw eigen naam staat, zodat alleen u bij het geld kunt.

Persoonlijke begeleiding

We bieden doorlopend persoonlijke begeleiding. Vooraf maken we kennis en brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. Samen bepalen we welk risicoprofiel bij u past. Vervolgens blijven we in contact, zodat uw beleggingen blijven aansluiten op uw situatie.

Lage kosten

We houden onze kosten zo laag mogelijk. Hoge kosten zorgen namelijk direct voor een lager rendement. Doordag we niet onnodig handelen en een scherp beheertarief hanteren, behaalt u een hoger rendement.

Beleggen is het middel, financiële vrijheid het doel

Een oude dag zonder financiële zorgen, dat wil toch iedereen? Wanneer u belegt voor later, kan dat u op den duur financiële vrijheid opleveren. Belegt u vandaag met het oog op de toekomst, dan kunt u wellicht eerder stoppen met werken of mooie reizen maken na uw pensioen. 

Gratis e-book: Pensioen en beleggen

In het gratis e-book 'Pensioen en beleggen' leest u alles wat u moet weten over beleggen voor uw oude dag.

  • Pensioen: hoe werkt het?
  • Waarom zelf aanvullend pensioen opbouwen?
  • Beleggen voor pensioen is een must!
  • Stappenplan beleggen voor uw pensioen
  • Hoe te beginnen met beleggen?
  • Pensioen opbouwen bij Care IS 
5,0
Google-reviews
Gratis e-book: Pensioen en beleggen
Pijl
Nieuwsgierig geworden?
Download dan nu dit gratis e-book

Financiële zekerheid, ook wanneer uw persoonlijke situatie verandert

Het is natuurlijk niet te hopen, maar het komt geregeld voor dat iemands persoonlijke situatie verandert. Gaat u bijvoorbeeld scheiden of raakt u onverhoopt uw baan kwijt? Dan is het prettig als u toch nog financiële zekerheid hebt. Deze financiële zekerheid kunt u bereiken door op tijd te beginnen met beleggen en daarmee een mooi bedrag te vergaren. 
 

Meest gekozen

Indexbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen.
Gericht op de groei van uw vermogen.
Uitsluitend verantwoorde en duurzame beleggingen.

Inkomstenbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met als doel om extra inkomsten te genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen die rente en dividend uitkeren.
Gericht op stabiele inkomsten uit de beleggingen.
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen.

Obligatiebeleggen

Vanaf 100.000

Obligatiebeleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in staatsobligaties.
Relatief veilige belegging met aantrekkelijk rendement.
Profiteren van de opgelopen rentes.

Een extra potje voor uw pensioen

Een steeds groter deel van de Nederlanders heeft een pensioentekort. Vooral voor zelfstandig ondernemers en ZZP’ers, maar tegenwoordig ook steeds vaker voor werknemers, is het daarom verstandig om zelf aanvullend pensioen op te bouwen. Door te beleggen kunt u voorkomen dat u later, na uw pensioendatum, uw uitgavenpatroon moet aanpassen op uw lagere inkomen. Wilt u meer weten over beleggen voor uw pensioen? Neem dan eens een kijkje op onze pensioenpagina.

Veilig onder toezicht

Beleggen onder toezicht van de AFM en De Nederlandsche Bank.

Betrouwbaar en professioneel

Wij beheren ruim 400 miljoen euro voor +4.000 tevreden klanten.

Volledige ontzorging

Wij nemen het beleggen en alles daaromheen volledig uit handen.

Beleggingsplan bespreken met uw contactpersoon

Voor welk doel u nu belegt, bij Care IS kunnen wij u helpen deze doelen te behalen. Bij Care heeft u een persoonlijk contactpersoon. Deze kijkt, samen met u, jaarlijks naar uw persoonlijke financiële situatie en past aan de hand daarvan eventueel uw beleggingsstrategie aan. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken.

Meer weten?

Beleggen kent risico's 

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. 

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Sanne Kwakman

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.