Skip to main content
Open een rekening

Obligatiebeleggen bij Care IS

Het is ons doel om beleggen zo comfortabel mogelijk te maken. We kiezen voor een eenvoudige, begrijpelijke aanpak en minimaliseren de risico's van beleggen. We begeleiden onze klanten persoonlijk bij het beleggen en houden de kosten laag. Op die manier hebben we al duizenden klanten geholpen aan een goed rendement, zonder zorgen.
Open een rekening
Gratis brochure aanvragen

Hoe werkt Obligatiebeleggen bij Care IS?

Met Obligatiebeleggen bij Care IS belegt u in kortlopende Duitse staatsobligaties. Hiermee profiteert u van de opgelopen rentes. De Duitse staat heeft de hoogst mogelijke kredietscore (AAA), waardoor de kans dat toekomstige rentes en/of aflossingen niet betaald worden zeer laag is. Zo kunt u een aantrekkelijk rendement behalen met een relatief laag risico.

Gratis brochure aanvragen
Hoe ziet Obligatiebeleggen eruit?

Hoe ziet Obligatiebeleggen eruit?

 • Beleggen in Duitse staatsobligaties
 • Profiteren van opgelopen rente
 • Een beleggingsrekening op uw eigen naam
 • Zowel privé als zakelijk mogelijk
 • Veilig onder toezicht van de AFM en DNB
 • Altijd met persoonlijke begeleiding
 • Starten kan vanaf € 100.000

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op het moment dat het u het beste schikt.

Plan een gratis adviesgesprek

Groepfoto_accountmanagers

Slimme
beleggingsstrategie

Uw vermogen wordt gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties via beleggings- en indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren uw portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Eigen vaste beleggingsadviseur

Voor een goed rendement is het noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie, wensen en doelen aansluiten op uw beleggingsportefeuille. Daarom krijgt u uw eigen vaste beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft.

Uw geld is
veilig

Uw vermogen wordt beheerd op een beleggingsrekening op uw naam. Zo blijft uw geld altijd van u, ongeacht wat er met ons gebeurt. Wij hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

obligatiebeleggen_verwacht_rendement_tool

Rendement van Obligatiebeleggen

Het rendement van Obligatiebeleggen is afhankelijk van de rente op Duitse staatsobligaties. Hiernaast ziet u het verwachte rendement voor Obligatiebeleggen voor het komende jaar. Benieuwd naar welke rendementen we de afgelopen jaren hebben behaald? Ga dan naar de rendementenpagina.

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk: zo betaalt u bijvoorbeeld geen transactie- of afsluitkosten. 

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. 

Bereken uw kosten

Wat zijn de kosten?

Wat zeggen klanten over Care IS vermogensbeheer

Bij mijn bank had ik het gevoel dat het meer om hen dan om mij ging. Bij Care IS gaat het echt om mijn belang. Altijd is er persoonlijke aandacht en professionele adviezen. Kritisch kijken ze naar mijn doelstellingen en hoe we die gaan bereiken. Ik heb een goede keuze gemaakt.

Peter Lussing
Adviseur & Professioneel coach

Ik beheer voor mijzelf een kleine portefeuille, maar het beleggen van mijn pensioenkapitaal heb ik sinds enige jaren overgelaten aan Care IS. Los van de resultaten, die er mogen zijn, geeft het mij de nodige rust en kan ik me na de overdracht van mijn assurantiebedrijf nog meer richten op mijn hobby's.

Bas van Dijk

Voor het beheer van mijn pensioenvermogen heb ik een inventarisatie gedaan naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik heb gekozen voor Care IS omdat zij na een prettig vrijblijvend gesprek het meest concrete en duidelijke beleggingsvoorstel hebben uitgewerkt.

J. Cleij

Wij zijn heel tevreden over Care IS. We hebben een mooi rendement behaald en vooral het contact met onze accountmanager en overige medewerkers is goed. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer punctueel en de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Familie van de Vorstenbosch

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Care IS. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ook het beleggingsvoorstel dat ik heb mogen ontvangen was verhelderend. Er wordt vooral goed inzicht gegeven in wat je kunt verwachten. Hiervoor belegde ik bij een grootbank en daar was dat toch een stuk onpersoonlijker.

Corry van den Broek

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.

Gerard van der Toorn
Safe Financieel Advies (Spanje)

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdekundigen ben ik ervan overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Piet Kes
Mede-eigenaar schoonmaakbedrijf Succes

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank, ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

Antoinette Kalkman
Auteur Boek Schuld & Boete

Ik ben heel tevreden over Care IS. Het contact met de medewerkers is heel prettig en zij hebben verstand van zaken. Ik heb het gevoel dat mijn vermogen in vertrouwde handen is. En, niet onbelangrijk: het rendement beantwoordt aan de bij mijn profiel behorende prognose.

Jacob Renes

Toen ik een periode van actief handelen op de beurs wilde afsluiten, kwam Care IS op mijn pad om mijn vermogensbeheerder te worden. Sinds 2013 ben ik erbij en verheug mij steeds over de goede dienstverlening en contacten.

Pim Hallensleben

Veelgestelde vragen over Obligatiebeleggen

Voor wie is Obligatiebeleggen geschikt?
 • Wanneer u op zoek bent naar een belegging met relatief laag risico.
 • Wanneer u wilt profiteren van opgelopen rente.
 • Wanneer u de risico's van Obligatiebeleggen begrijpt.
 • Als u over een minimale inleg van € 100.000 beschikt.

We beleggen hierbij in Duitse staatsobligaties. Duitse staatsobligaties zijn verhandelbare schuldbewijzen die zijn uitgegeven door de Duitse staat. U kunt uw inleg verliezen in het geval dat de Duitse staat failliet gaat. De kans dat dit gebeurt is echter zeer laag; de Duitse staat heeft namelijk de hoogst haalbare kredietscore (AAA). 

Voor wie is Inkomstenbeleggen geschikt?
 • Wanneer u op zoek bent naar een belegging met relatief laag risico.
 • Als u graag periodiek rente wilt ontvangen uit uw beleggingen.
 • Indien u minimaal 6 jaar van plan bent om te beleggen.
 • Wanneer u de risico's van Inkomstenbeleggen begrijpt.
 • Als u over een minimale inleg van € 100.000 beschikt.

We beleggen hierbij in wereldwijd gespreide aandelen- en obligatiefondsen en ETF’s. Deze fondsen en ETF’s keren periodiek dividend (aandelen) en rente (obligaties) uit. Deze inkomsten storten we 2 keer per jaar direct op uw betaalrekening. 

Wat betekent AAA-rating bij obligaties?

AAA staat voor triple A-rating. Deze rating houdt in dat het risico van de betreffende obligatie zeer laag is. Hier is de kans op terugbetaling nagenoeg gegarandeerd. Met andere woorden, de kans dat u uw inleg terug krijgt aan het einde van de looptijd is heel groot.

AAA-rating Duitse staat
De Duitse staat heeft ook een AAA-rating, wat dus inhoudt dat de kans dat de toekomstige rente en/of aflossingen niet betaald worden zeer laag is. Zo kunt u rendement behalen met een relatief laag risico.

Hoe open ik een Obligatiebeleggen-rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een obligatiebeleggen rekening openen bij Care IS. 

Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort.

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening. 

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten. 

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen met een van onze beleggingsadviseurs.

Voor wie is Indexbeleggen geschikt?

We beleggen hierbij in fondsen en ETF’s die een volledige index van aandelen of obligaties volgen. Zo belegt u gemakkelijk in een groot aantal aandelen of obligaties wereldwijd.

Verlies ik mijn geld als de Duitse staat failliet gaat?

Ja, in dat geval zou u uw inleg verliezen. Maar in de praktijk is dat bijna onmogelijk.

De Duitse staat heeft namelijk de hoogst mogelijke kredietscore (AAA), waardoor de kans dat toekomstige rente en/of aflossingen niet betaald worden zeer laag is. 

Lees hier meer over de beleggingstitels van Obligatiebeleggen.

Is het nu een goed instapmoment?

Ja, zeker. Het beste moment om te beginnen met beleggen is zo snel mogelijk. Hoe eerder u namelijk begint met beleggen, hoe meer tijd uw geld heeft om te groeien. U profiteert dan namelijk optimaal van het rendement-op-rendement effect.

Daarnaast is het belangrijk om te beleggen voor de lange termijn en geduld te hebben. Aandelenkoersen kunnen op korte termijn flink schommelen. Maar historisch gezien laten aandelenkoersen op lange termijn een opwaartse trend zien. Begin dus zo snel mogelijk.

Wees u wel bewust van de risico's die bij beleggen horen. Zorg ook dat u altijd een buffer achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven.Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening