Skip to main content
Open een rekening

Particulier vermogensbeheer bij Care IS

Met een privé beleggingsrekening bij Care IS belegt u voor al uw wensen: eerder stoppen met werken, de studie van uw kinderen of een onbezorgde oude dag. Wij nemen het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. Zo wordt beleggen zo comfortabel mogelijk.
Open een rekening
Gratis brochure aanvragen

Hoe werkt vermogensbeheer?

Vermogensbeheer betekent dat wij het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen nemen. Wij beleggen uw vermogen voor een hoger rendement, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Dat doen we zo veilig mogelijk, met persoonlijke begeleiding en tegen lage kosten. 

Als uw vermogensbeheerder begeleiden we u op de belangrijke momenten. Zo openen wij uw beleggingsrekening en bepalen we samen hoeveel risico u kunt en wilt lopen. We blijven in contact, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen. Zo kunnen we ook tijdig uw beleggingsplan aanpassen wanneer uw persoonlijke situatie verandert.

Gratis brochure aanvragen

Slimme
beleggingsstrategie

Uw vermogen wordt gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties via beleggings- en indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren uw portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Eigen vaste
beleggingsadviseur

Voor een goed rendement is het noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie, wensen en doelen aansluiten op uw beleggingsportefeuille. Daarom krijgt u uw eigen vaste beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft.

Uw geld staat
veilig

Uw vermogen wordt door ons beheerd op een beleggingsrekening op uw naam. Zo blijven uw beleggingen altijd van u, ongeacht wat er met ons gebeurt. Het geld op uw rekening valt onder het depositogarantiestelsel.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Onze gemiddelde rendementen per jaar

Met Indexbeleggen bij Care IS belegt u volgens één van onze vijf risicoprofielen. Hieronder ziet u onze gemiddelde nettorendementen per jaar, na aftrek van alle kosten. Voordat u start met beleggen is het belangrijk dat u de kenmerken en risico's van beleggen begrijpt. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de  toekomst.

rendementen_care_is_bewegende_tool
Bekijk meer rendementen

Vermogensbeheer bij Care IS

Of u nu particulier vermogensbeheer wilt of zakelijk wilt beleggen, bij Care IS kunt u terecht. Kies het product dat bij u past. Instappen kan vanaf 100.000 euro

 Meest gekozen  

Indexbeleggen

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen
Gericht op de groei van uw vermogen
Hecht waarde aan duurzaamheid
Meer informatie

 Meest gekozen 

Inkomstenbeleggen

Passief beleggen met als doel extra inkomsten genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen
Gericht op stabiele inkomsten door de rente- en dividenduitkeringen
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen
Meer informatie

 Meest gekozen 

Obligatiebeleggen

Passief beleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in kortlopende Duitse staatsobligaties met de hoogst mogelijk kredietscore
Relatief veilige belegging met een aantrekkelijk rendement
Profiteren van de opgelopen rentes
Meer informatie

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op het moment dat het u het beste schikt.

Plan een gratis adviesgesprek

Groepfoto_accountmanagers
Duurzaam beleggen Care IS

Duurzaam beleggen

Bij Care IS beleggen we in beleggings- en indexfondsen (ETF’s). Dit zijn mandjes met daarin wel honderden aandelen of obligaties. We beleggen voornamelijk in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. De mate waarin wij waarde hechten aan duurzaamheidskenmerken verschilt per product. Meer informatie hierover is te vinden in ons duurzaamheidsbeleid.  

Lees meer over duurzaam beleggen

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk: zo betaalt u bijvoorbeeld geen transactie- of afsluitkosten. 

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. 

Bereken uw kosten

Wat zijn de kosten?

Gratis e-book: Sparen of beleggen?

Ontvang nu het gratis e-book Sparen of beleggen? En ontdek wat bij u past.

     Waarom Nederland een spaarland is
     Wat het beste is; sparen of beleggen
     Hoe beleggen werkt
     Wat de voor- en nadelen zijn van beleggen
     Wat het beste bij je past

Sparen of beleggen e-book Care IS

Wat klanten zeggen over Care IS vermogensbeheer

Duidelijke uitleg en advisering over de…

Duidelijke uitleg en advisering over de belegging die we hebben. Blij dat we hier ons geld hebben belegd.
klant
Geplaatst op 12 juli 2024 op

Jaarlijkse update beleggingsportefeuille

Vriendelijk, duidelijk, informatief en meedenkend
P. Schreuder,
Geplaatst op 5 juli 2024 op

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden met Care IS vermogensbeheer. Ze bieden uitstekende service, transparantie en goed presterende beleggingsopties die passen bij mijn doel en risicoprofiel. Ik zou hen zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele vermogensbeheerder.
Roland
Geplaatst op 2 juli 2024 op

Een eerlijk bedrijf

Een bedrijf waar ik vertrouwen in heb. De resultaten zijn gezien de omstandigheden redelijk, soms vraag ik me af of er niet adequater op de markt gereageerd kan worden, aan de andere kant, ik ben zelf geen belegger. De feedback en het klantcontact zijn prima evenals de klantbijeenkomsten waar een duidelijke uitleg over verwachting en strategie wordt gegeven, met vaak een goede...
Brommersma
Geplaatst op 2 juli 2024 op

Care IS een zeker een aanrader!

Ik ben al jaren klant bij Care, naar volle tevredenheid. Altijd prettig en kundig contact met een vaste adviseur. Ze hebben goede resultaten behaald de afgelopen jaren en eigenlijk heb ik er geen omkijken naar. Een zeer toegankelijk bedrijf waar ik een goed gevoel bij heb. Zeker een aanrader!
Monique
Geplaatst op 1 juli 2024 op

Ik ben zeer tevreden over hun service!

Ik ben al enkele jaren klant bij Care IS Vermogensbeheer en ik ben zeer tevreden over hun service. Ze beheren mijn vermogen op een professionele en transparante manier. Ik heb altijd inzicht in mijn beleggingen en ik ontvang regelmatig updates over de prestaties van mijn portefeuille. De adviseur is deskundig en neemt de tijd om mijn beleggingsprofiel goed te begrijpen. Ook...
RKN
Geplaatst op 28 juni 2024 op

Care IS maakt belofte waar

Care IS doet wat wordt beloofd. Je wordt volgens afspraak benaderd, de gesprekken zijn vriendelijk en deskundig. Care IS maakt belofte waar
PMM van der Venne
Geplaatst op 27 juni 2024 op

Goede communicatie

Duidelijk, vriendelijk en snel contact zorgen voor een prima relatie tussen de klant en Care IS vermogensbeheer
Ellen
Geplaatst op 22 juni 2024 op

Open transparante communicatie en…

Open transparante communicatie en kritisch en meedenkend mbt verwachtingen en (on) mogelijkheden. En nog belangrijker het persoonlijke contact. Rekening houdend met je persoonlijke situatie en vandaar uit adviserend.
Arlette Bakker
Geplaatst op 22 juni 2024 op

Careis denkt met je mee

Careis denkt met je mee. Na een intake gesprek voelden en vulden ze mij situatie goed aan. Er word realistisch naar je persoonlijke omstandigheden gekeken.
Henk Visser
Geplaatst op 21 juni 2024 op

Betrouwbaar

Ben al jaren klant bij Care IS. Wordt altijd goed geadviseerd goede resultaten behaald en daarom een tevreden klant.
Ruud Smit
Geplaatst op 20 juni 2024 op

De ervaring die ik heb met Care is wel…

De ervaring die ik heb met Care is wel bijzonder goed. het is integer en erg persoonlijk in de goede zin van het woord. Doordat het een kleine organisatie is zijn de lijnen kort. Ook de rendementen ben ik super tevreden over.
G.
Geplaatst op 13 juni 2024 op

Care IS is een degelijke en nuchtere…

Care IS is een degelijke en nuchtere partij die vermogensbeheer aanbiedt zonder zorgen. Ze communiceren snel wanneer nodig, faciliteren de samenwerking op een vlotte en fijne manier maar zijn verder bezig met hun core business namelijk vermogensbeheer. Ben je meer van vermogensbeheer zonder al te veel `contact` met de mensen achter de vermogensbeheerder kies dan voor Axento....
Jada Worp
Geplaatst op 13 juni 2024 op

Goed bereikbaar anspreekpunt met kennis.

Gedegen organisatie die op zekerheid stuurt. Prettig om een vast aanspreekpunt te hebben die ook nog eens goed bereikbaar is.
Jan en Joke
Geplaatst op 10 juni 2024 op

Goed overleg

Goed overleg, geregeld contact over de belegging, makkelijk te bekijken op saxo rekening.
Tom Steenbrink
Geplaatst op 5 juni 2024 op

Professionele en Klantgerichte Service

Mijn ervaring met Care IS Vermogensbeheer in Volendam is zeer positief. Het team weet waar ze over praten en nemen de tijd om je situatie en doelen goed te begrijpen. Ze zijn niet alleen zakelijk geïnteresseerd, maar ook in de mens achter de klant. Wat ik bijzonder waardeer, is dat ze openstaan voor verbeteringen en tips, naast het beheren van mijn portefeuille. Deze...
J. Franke
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Uitstekend

Uitstekende bereikbaarheid, ook telefonisch, en goede dienstverlening. Ik voel me ontzorgd bij Care IS.
E.J. Loon
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Vertrouwen

Reeds jaren wordt ons vermogen beheerd door Care IS met veel genoegen en een goed rendement. Wat vooral aanspreekt zijn de korte lijnen met onze tussenpersoon, de altijd goede bereikbaarheid op kantoor als er vragen zijn en het jaarlijkse persoonlijke evaluatiegesprek waarin alles weer up-to date wordt bijgewerkt. Daarnaast de interessante landelijke bijeenkomsten, met altijd...
Nathalie Meij
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Persoonlijk en effectief

Persoonlijke en attente aandacht door vaste medewerker. Zorgvuldige jaarlijkse analyse op doelstelling en inleg in een persoonlijk gesprek. Duidelijke kwartaalrapportage en....tevreden met de resultaten.
pietlemmen-en-partners.nl
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Care beheert mijn portefeuille en is een betrouwbare partner

Care beheert mijn portefeuille en is daarin transparant. Op de website van de beleggingsrekening kan ik dagelijks zien hoe de zaken ervoor staan. Er is goede begeleiding en Care zoekt een aantal malen per jaar contact om te horen of alles naar wens is. Er is altijd iemand beschikbaar als ik contact zoekt.
Jan
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Niks te klagen

Ik zit bij Care om mijn vermogen te laten groeien. Dit is de belofte die zij bij aanvang gedaan hebben en ook waar maken. Ik vind het prettig dat ik er zelf geen omkijken naar heb.
Rob
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Deskundig advies

Er is door de accountmanager goed ingespeeld op de ontstane situatie. De portefeuille is hierop afgestemd. We zijn tijdens dit proces goed op de hoogte gehouden . Een prettige vermogensbeheerder die de relatie echt aandacht geeft . Het kantoor is altijd bereikbaar.
Jan en Elly
Geplaatst op 31 mei 2024 op

Care-is beheer na 5 jaar.

De relatie met Care-is bestaat nu 5 jaar. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de feedback, communicatie en service op een eerlijke en open manier plaatsgevonden heeft. Dit gevoel is voor mij zeer belangrijk, in goede maar ook in mindere tijden. Care-is heeft mij hierin tot op heden nooit teleur gesteld. Dus wil ik iedereen bedanken en op naar de volgende 5 jaar.
Gerard Ten Barge
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Organisatie is pro-actief in de wijze…

Organisatie is pro-actief in de wijze van benadering en geven van advies. Vriendelijek uitstraling waarbij klant centraal staat.
Martin Tol
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Vertrouwen!

Care-is.nl ervaar ik als een prettig, accuraat en met de juiste kennis, bedrijf. Mijn vakkennis ligt op een geheel ander vlak. Daarom ervaar ik de uitleg, de tijd die ze voor mij nemen en de aandacht voor alle aspecten als zeer waardevol. Mijn contact is steeds met een vaste contactpersoon. Dit geeft een goed vertrouwen. De opbrengsten zijn goed, ook in moeilijke tijden.
Maria S.
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Ik vind het contact altijd persoonlijk…

Ik vind het contact altijd persoonlijk en betrokken bij onze situatie. De risico’s worden goed toegelicht en zijn duidelijk
Klant
Geplaatst op 27 mei 2024 op

Care IS, een goede vermogenbeheerder met persoonlijke aandacht.

Care IS is een goede vermogen beheerder. Niet alleen waar het om geld gaat, ook is er aandacht voor persoonlijke zaken. Care IS heeft de goede balans gevonden tussen financieel beleggingsresultaat en een degelijke beleggingsportefeuille.
Wim Schermer
Geplaatst op 27 mei 2024 op

CareIS verzorgt haar klanten excellent!

Ik ben te spreke over CareIS! Toen een paar jaar geleden mijn rekening bij CareIS werd gemaakt was ik totaal onwetend over de capaciteiten. Binnen een paar jaar een enorm resultaat en dat gepaard met enorme service. Elke maand wel een mail met informatie over zowel de markt als de portefeuille. Daarom denk ik dat er in de toekomst alleen maar een betere samenwerking kan...
Daan
Geplaatst op 24 mei 2024 op

Rust

In het verleden ben ik zelf actief geweest als beleggingsadviseur. Voor mijn persoonlijke beleggingen merkte ik dat het moeilijker is zonder emoties te handelen. Vandaar dat ik in 2013 heb besloten mijn portefeuille bij CARE IS onder te brengen. Naast een goed rendement geeft dat wat nog belangrijker is rust.
Gerard van der Toorn
Geplaatst op 13 mei 2024 op

Rendement, service, contact en vetrouwen

Los van het fantastische behaalde rendement over de jaren heen, is de service, het contact en het veilige gevoel echt een reden om uitermate tevreden te zijn.
Mark Schokker
Geplaatst op 11 mei 2024 op

Ik ben heel tevreden bij Care IS

Ik ben heel tevreden bij Care ISIk ben heel tevreden bij Care IS. Een goed resultaat en prettig, eerlijk en helder contact. Ik kan mijn beleggingen met een gerust hart aan Care overlaten.
Erik Kwakman
Geplaatst op 7 mei 2024 op

Betrouwbare en eerlijke communicatie.Snel en adequaat.

Betrouwbare en eerlijke communicatie.
Klant
Geplaatst op 6 mei 2024 op

Tevreden klant

Vooralsnog een mooi resultaat. Blijft natuurlijk koffie dik kijken. Gudy is klantvriendelijk en communiceert helder.
Nana Bien
Geplaatst op 29 april 2024 op

Ben zeer tevreden over Care IS

Ben zeer tevreden over Care IS. Prima accountmanager en regelmatig contact. Goede rendementen.
Joop Barendregt
Geplaatst op 25 april 2024 op

Veelgestelde vragen over particulier vermogensbeheer

Is het nu een goed instapmoment?

Ja, zeker. Het beste moment om te beginnen met beleggen is zo snel mogelijk. Hoe eerder u namelijk begint met beleggen, hoe meer tijd uw geld heeft om te groeien. U profiteert dan namelijk optimaal van het rendement-op-rendement effect.

Daarnaast is het belangrijk om te beleggen voor de lange termijn en geduld te hebben. Aandelenkoersen kunnen op korte termijn flink schommelen. Maar historisch gezien laten aandelenkoersen op lange termijn een opwaartse trend zien. Begin dus zo snel mogelijk.

Wees u wel bewust van de risico's die bij beleggen horen. Zorg ook dat u altijd een buffer achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven.

Kunt u als particulier beleggen via al onze producten?

Jazeker! Als particuliere belegger kunt u zowel een rekening openen bij Indexbeleggen als bij Inkomstenbeleggen en bij Obligatiebeleggen.

Past een persoonlijke beleggingsrekening bij u?

De persoonlijke beleggingsrekening past bij u als u:

  • Voor uzelf wilt beleggen op een rekening op uw eigen naam.
  • Samen met uw partner wilt beleggen op een gezamenlijke rekening.


Algemene tips
Voordat u gaat beleggen, is het altijd slim om spaargeld achter de hand te houden voor onvoorziene uitgaven. Hoewel u bij Care IS nergens aan vastzit, is het verstandig om in ieder geval de intentie te hebben om voor een langere periode te beleggen. Op korte termijn kunnen beurskoersen namelijk flink schommelen, maar op lange termijn bewegen koersen over het algemeen in een opwaartse trend.

Wees daarnaast altijd bewust van de risico's van beleggen. Zorg ook dat u begrijpt waarin u belegt en hoe onze dienstverlening werkt. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Moet ik zakelijk of privé beleggen als zzp'er?

Als zakelijke belegger heeft u de keuze tussen zakelijk en privé beleggen, elk met zijn eigen fiscale voordelen:

Zakelijk Beleggen:

  • U belegt met tijdelijk overtollige zakelijke middelen.
  • U betaalt belasting over het werkelijke rendement, belast in box 1. Dit kan variëren tussen 37,07% en 49,50%, afhankelijk van uw inkomen.
  • Verliezen uit zakelijke beleggingen kunnen worden afgetrokken van de bedrijfswinst, waardoor u mogelijk minder belasting betaalt.
  • Geschikt voor zzp'ers met een groot vermogen of die een laag rendement verwachten.

Privé Beleggen:

  • Uw vermogen wordt belast in box 3 op basis van een forfaitair rendement, dat kan variëren op basis van de hoogte van uw vermogen.
  • U betaalt 31% inkomstenbelasting over het geschatte rendement.
  • Geschikt voor zzp'ers met een klein vermogen of die een hoog rendement verwachten.

Omslagpunt
Het is cruciaal om het omslagpunt te berekenen. Dit punt bepaalt wanneer het fiscaal voordeliger is om zakelijk of privé te beleggen. Factoren zoals uw belegde vermogen, verwachte rendement, aanwezigheid van vermogen in box 3, fiscale partner, en schulden spelen hierbij een rol.

Conclusie
Het antwoord op de vraag hangt af van uw specifieke situatie. Het kan voordeliger zijn om zakelijk te beleggen als u een groot vermogen heeft of een laag rendement verwacht. Aan de andere kant kan privé beleggen voordeliger zijn voor zzp'ers met een kleiner vermogen of een hoog verwacht rendement. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen, bijvoorbeeld bij een accountant, boekhouder, fiscalist of financieel planner, om de beste beslissing te nemen op basis van uw individuele omstandigheden.

Wordt mijn geld duurzaam belegd?

Bij Care IS beleggen we niet in individuele bedrijven maar in beleggingsfondsen. Dit zijn mandjes met daarin wel honderden verschillende aandelen of obligaties. We beleggen vervolgens uitsluitend in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn dus allemaal beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. 

Hoe belegt Care IS duurzaam?

In de fondsen waarin wij beleggen, zijn bedrijven uit alle sectoren opgenomen. Met behulp van twee verschillende methodes bewaken deze fondsen dat de bedrijven waarin ze beleggen duurzaam zijn:

(1) Uitsluitingen: de slechtst presterende bedrijven op het gebied van duurzaamheid worden uitgesloten. De rotte appels worden er als het ware uitgefilterd.

(2) Best-in-class: er wordt alleen belegd in de meest duurzame bedrijven binnen elke sector. Zo wordt er bijvoorbeeld nog steeds in bedrijven uit de oliesector belegd, maar wel in bedrijven die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid.

Hoe open ik een rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een rekening openen bij Care IS. 

Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort. Vervolgens bepaalt u zelf welk risicoprofiel u wilt. Hierbij kunt u kiezen tussen Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer Offensief.

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening. 

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten. 

Wilt u eerst weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Ons klantteam staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Plan een kennismakingsgesprek via deze link: 

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u langere tijd niet nodig heeft. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. Het is belangrijk dat u vooraf op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.