Vermogensbeheer bij Care IS

Vermogensbeheer voor particulieren

Met een privé beleggingsrekening bij Care IS vermogensbeheer belegt u voor al uw wensen: eerder stoppen met werken, de studie van de kinderen of een onbezorgde oude dag. Wij nemen het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. Zo wordt beleggen zo comfortabel mogelijk.

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS helpen we u aan een goed rendement, zonder zorgen.

 • Wij nemen het beleggen voor u uit handen
 • Goed gespreid en wetenschappelijk
 • Ruim 4.000 klanten gingen u voor
 • Veilig onder toezicht van AFM en DNB

Een particuliere beleggingsrekening bij Care IS

 • Wereldwijd gespreid beleggen tegen lage kosten
 • Altijd met persoonlijke begeleiding
 • Veilig onder toezicht van AFM en DNB
 • We openen een beleggingsrekening op uw eigen naam
 • We helpen u kiezen uit onze producten en modelportefeuilles
 • Starten kan vanaf €100.000,-
Meest gekozen

Indexbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen.
Gericht op de groei van uw vermogen.
Uitsluitend verantwoorde en duurzame beleggingen.

Inkomstenbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met als doel om extra inkomsten te genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen die rente en dividend uitkeren.
Gericht op stabiele inkomsten uit de beleggingen.
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen.

Obligatiebeleggen

Vanaf 100.000

Obligatiebeleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in staatsobligaties.
Relatief veilige beleggingen met aantrekkelijk rendement.
Profiteren van de opgelopen rentes.

Beleggen in de bv of privé?

Als zelfstandig ondernemer, DGA of zzp'er kunt u zowel zakelijk als privé beleggen. Het verschil is voornamelijk fiscaal. Over privé vermogen en zakelijk vermogen wordt namelijk op een andere manier belasting geheven. Door dit verschil kunt u een belastingvoordeel behalen wanneer u de juiste keuze maakt tussen zakelijk of privé beleggen. Welke optie voor u de beste is, hangt af van een aantal factoren:

 • Hoe hoog is uw belegde vermogen?
 • Hoe hoog is uw verwachte rendement?
 • Heeft u meer vermogen in box 3?
 • Heeft u een fiscale partner?
 • Heeft u schulden?

Laat u hierover te allen tijde adviseren door een boekhouder, accountant of financieel planner.

E-book: Duurzaam beleggen

In het gratis e-book 'Duurzaam beleggen: wat is het en wat zijn de voordelen?' leest u alles wat u moet weten over duurzaam beleggen.

 • Wat is duurzaam beleggen?
 • Duurzame beleggingsmethodes
 • Wat zijn de voordelen van duurzaam beleggen?
 • Wat is het rendement van duurzaam beleggen?
5,0
Google-reviews
E-book: Duurzaam beleggen
Pijl
Nieuwsgierig geworden?
Download dan nu dit gratis e-book

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS maken we beleggen eenvoudig. Wij nemen het beleggen en alles daaromheen volledig voor u uit handen. Zo hoeft u zich zelf nergens druk om te maken.

Veilig

We beleggen zo veilig mogelijk. Daarvoor nemen we verschillende maatregelen; we hebben een breed gespreide portefeuille en nemen geen onnodige risico's. Ook openen we altijd een beleggingsrekening die op uw eigen naam staat, zodat alleen u bij het geld kunt. 

Persoonlijke begeleiding

We bieden doorlopend persoonlijke begeleiding. Vooraf maken we kennis en brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. Samen bepalen we welk risicoprofiel bij u past. Vervolgens blijven we in contact, zodat uw beleggingen blijven aansluiten op uw situatie. 

Lage kosten

We houden onze kosten zo laag mogelijk. Hoge kosten zorgen namelijk direct voor een lager rendement. Doordag we niet onnodig handelen en een scherp beheertarief hanteren, behaalt u een hoger rendement.

Rendementen van vermogensbeheer

De rendementen van vermogensbeheer zijn afhankelijk van het gekozen risicoprofiel. Over het algemeen geldt; hoe meer risico, des te hoger het verwachte rendement. Hiernaast ziet u de verwachte rendementen voor de verschillende risicoprofielen van Care IS. Benieuwd naar welke rendementen we de afgelopen jaren hebben behaald? Ga dan naar de rendementenpagina.

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk. 

Geen afsluitkosten
U betaalt niets voor het openen van een (extra) rekening of het opzeggen van uw rekening.

Geen transactiekosten
Het uitvoeren van transacties is gratis! U kunt dus kosteloos periodiek (bij)storten of geld opnemen.

0,97% Beheervergoeding
Dit is het kostenpercentage dat u jaarlijks aan Care IS betaalt voor het het beheren van uw vermogen. 

0,15% Bankkosten
Dit zijn de kosten die u betaalt aan Saxo Bank voor het aanhouden van uw beleggingsrekening.

0,15% - 0,21% Fondskosten
Deze kosten worden automatisch verwerkt in de koersen van de fondsen waarin we beleggen.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken.

Meer weten?

Veelgestelde vragen

Is het nu een goed instapmoment?

Ja, zeker. Het beste moment om te beginnen met beleggen is zo snel mogelijk. Hoe eerder u namelijk begint met beleggen, hoe meer tijd uw geld heeft om te groeien. U profiteert dan namelijk optimaal van het zogenaamde rente-op-rente-effect.

 

Daarnaast is het belangrijk om te beleggen voor de lange termijn en geduld te hebben. Aandelenkoersen kunnen op korte termijn flink schommelen. Maar historisch gezien laten aandelenkoersen op lange termijn een opwaartse trend zien. Begin dus zo snel mogelijk.

 

Wees u wel bewust van de risico's die bij beleggen horen. Zorg ook dat u altijd een buffer achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven.

Kunt u als particulier beleggen via al onze producten?

Jazeker! Als particuliere belegger kunt u zowel een rekening openen bij Indexbeleggen als bij Inkomstenbeleggen en bij Obligatiebeleggen.

Past een persoonlijke beleggingsrekening bij u?

De persoonlijke beleggingsrekening past bij u als u:

 

 • Voor uzelf wilt beleggen op een rekening op uw eigen naam.
 • Samen met uw partner wilt beleggen op een gezamenlijke rekening.

 

Algemene tips
Voordat u gaat beleggen, is het altijd slim om spaargeld achter de hand te houden voor onvoorziene uitgaven. Hoewel u bij Care IS nergens aan vastzit, is het verstandig om in ieder geval de intentie te hebben om voor een langere periode te beleggen. Op korte termijn kunnen beurskoersen namelijk flink schommelen, maar op lange termijn bewegen koersen over het algemeen in een opwaartse trend.

 

Wees daarnaast altijd bewust van de risico's van beleggen. Zorg ook dat u begrijpt waarin u belegt en hoe onze dienstverlening werkt. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Moet ik zakelijk of privé beleggen als zzp’er?

Als zakelijke belegger heeft u de keuze tussen zakelijk en privé beleggen, elk met zijn eigen fiscale voordelen:

 

Zakelijk Beleggen:

 • U belegt met tijdelijk overtollige zakelijke middelen.
 • U betaalt belasting over het werkelijke rendement, belast in box 1. Dit kan variëren tussen 37,07% en 49,50%, afhankelijk van uw inkomen.
 • Verliezen uit zakelijke beleggingen kunnen worden afgetrokken van de bedrijfswinst, waardoor u mogelijk minder belasting betaalt.
 • Geschikt voor zzp'ers met een groot vermogen of die een laag rendement verwachten.

 

Privé Beleggen:

 • Uw vermogen wordt belast in box 3 op basis van een forfaitair rendement, dat kan variëren op basis van de hoogte van uw vermogen.
 • U betaalt 31% inkomstenbelasting over het geschatte rendement.
 • Geschikt voor zzp'ers met een klein vermogen of die een hoog rendement verwachten.

 

Omslagpunt
Het is cruciaal om het omslagpunt te berekenen. Dit punt bepaalt wanneer het fiscaal voordeliger is om zakelijk of privé te beleggen. Factoren zoals uw belegde vermogen, verwachte rendement, aanwezigheid van vermogen in box 3, fiscale partner, en schulden spelen hierbij een rol.

 

Conclusie
Het antwoord op de vraag hangt af van uw specifieke situatie. Het kan voordeliger zijn om zakelijk te beleggen als u een groot vermogen heeft of een laag rendement verwacht. Aan de andere kant kan privé beleggen voordeliger zijn voor zzp'ers met een kleiner vermogen of een hoog verwacht rendement. Het is raadzaam om professioneel advies in te winnen, bijvoorbeeld bij een accountant, boekhouder, fiscalist of financieel planner, om de beste beslissing te nemen op basis van uw individuele omstandigheden.

Wordt mijn geld duurzaam belegd?

Bij Care IS beleggen we niet in individuele bedrijven maar in beleggingsfondsen. Dit zijn mandjes met daarin wel honderden verschillende aandelen of obligaties. We beleggen vervolgens uitsluitend in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn dus allemaal beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. 

Hoe belegt Care IS duurzaam?

In de fondsen waarin wij beleggen, zijn bedrijven uit alle sectoren opgenomen. Met behulp van twee verschillende methodes bewaken deze fondsen dat de bedrijven waarin ze beleggen duurzaam zijn:

 

(1) Uitsluitingen: de slechtst presterende bedrijven op het gebied van duurzaamheid worden uitgesloten. De rotte appels worden er als het ware uitgefilterd.

(2) Best-in-class: er wordt alleen belegd in de meest duurzame bedrijven binnen elke sector. Zo wordt er bijvoorbeeld nog steeds in bedrijven uit de oliesector belegd, maar wel in bedrijven die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid.

Hoe open ik een rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een rekening openen bij Care IS. 

 

Dit kunt u gemakkelijk doen via ….. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort. Vervolgens bepaalt u zelf welk risicoprofiel u wilt. Hierbij kunt u kiezen tussen Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer Offensief.

 

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening. 

 

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten. 

 

Wilt u eerst weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Ons klantteam staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Plan een kennismakingsgesprek via deze link: https://care-is.nl/plan-kennismaking/

Beleggen kent risico's

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt ook risico's met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Sanne Kwakman

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.