Skip to main content
Open een rekening

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS maken we beleggen zo comfortabel mogelijk. We nemen het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Dat doen we door zo veilig mogelijk te beleggen, onze klanten persoonlijk te begeleiden en zo laag mogelijke kosten te rekenen. Starten kan vanaf 100.000 euro.
Open een rekening
Gratis brochure aanvragen

Hoe werkt vermogensbeheer?

Vermogensbeheer betekent dat wij het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen nemen. Wij beleggen uw vermogen voor een hoger rendement, zonder dat u er zelf naar om hoeft te kijken. Dat doen we zo veilig mogelijk, met persoonlijke begeleiding en tegen lage kosten. 

Als uw vermogensbeheerder begeleiden we u op de belangrijke momenten. Zo openen wij uw beleggingsrekening en bepalen we samen hoeveel risico u kunt en wilt lopen. We blijven in contact, zodat u altijd terecht kunt met uw vragen. Zo kunnen we ook tijdig uw beleggingsplan aanpassen wanneer uw persoonlijke situatie verandert.

Gratis brochure aanvragen

Particulier én zakelijk vermogensbeheer

Of u nu particulier vermogensbeheer wilt of zakelijk wilt beleggen, bij Care IS kunt u terecht. Kies het product dat bij u past.

 Meest gekozen  

Indexbeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen
Gericht op de groei van uw vermogen
Uitsluitend verantwoorde en duurzame beleggingen
Meer informatie

 Meest gekozen 

Inkomstenbeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen met als doel extra inkomsten genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen
Gericht op stabiele inkomsten door de rente- en dividenduitkeringen
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen
Meer informatie

 Meest gekozen 

Obligatiebeleggen

Vanaf 100.000 euro

Passief beleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in kortlopende Duitse staatsobligaties met de hoogst mogelijk kredietscore
Relatief veilige belegging met een aantrekkelijk rendement
Profiteren van de opgelopen rentes
Meer informatie

Onze gemiddelde rendementen per jaar

Met Indexbeleggen bij Care IS belegt u volgens één van onze vijf risicoprofielen. Natuurlijk zijn de in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst. Hieronder ziet u onze gemiddelde nettorendementen per jaar, dus na aftrek van alle kosten.

rendementen_care_is_bewegende_tool
Bekijk meer rendementen
Duurzaam beleggen Care IS

Duurzaam beleggen

Bij Care IS beleggen we in beleggings- en indexfondsen (ETF’s). Dit zijn mandjes met daarin wel honderden aandelen of obligaties. We beleggen voornamelijk in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. De mate waarin wij waarde hechten aan duurzaamheidskenmerken verschilt per product. Meer informatie hierover is te vinden in ons duurzaamheidsbeleid.  

Lees meer over duurzaam beleggen

Slimme
beleggingsstrategie

Uw vermogen wordt gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties via beleggings- en indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren uw portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Eigen vaste beleggingsadviseur

Voor een goed rendement is het noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie, wensen en doelen aansluiten op uw beleggingsportefeuille. Daarom krijgt u uw eigen vaste beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft.

Uw geld is
veilig

Uw vermogen wordt beheerd op een beleggingsrekening op uw naam. Zo blijft uw geld altijd van u, ongeacht wat er met ons gebeurt. Wij hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op het moment dat het u het beste schikt.

Plan een gratis adviesgesprek

Groepfoto_accountmanagers
Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk: zo betaalt u bijvoorbeeld geen transactie- of afsluitkosten. 

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. 

Bereken uw kosten

Gratis e-book: Sparen of beleggen?

Ontvang nu het gratis e-book Sparen of beleggen? En ontdek wat bij u past.

     Nederland spaarland: waarom?
     Sparen of beleggen?
     Hoe werkt beleggen eigenlijk?
     Voor- en nadelen
     Checklist: wat past het beste bij u?

5,0 Google-reviews

Sparen of beleggen e-book Care IS

Wat zeggen klanten over Care IS vermogensbeheer

Bij mijn bank had ik het gevoel dat het meer om hen dan om mij ging. Bij Care IS gaat het echt om mijn belang. Altijd is er persoonlijke aandacht en professionele adviezen. Kritisch kijken ze naar mijn doelstellingen en hoe we die gaan bereiken. Ik heb een goede keuze gemaakt.

Peter Lussing
Adviseur & Professioneel coach

Ik beheer voor mijzelf een kleine portefeuille, maar het beleggen van mijn pensioenkapitaal heb ik sinds enige jaren overgelaten aan Care IS. Los van de resultaten, die er mogen zijn, geeft het mij de nodige rust en kan ik me na de overdracht van mijn assurantiebedrijf nog meer richten op mijn hobby's.

Bas van Dijk

Voor het beheer van mijn pensioenvermogen heb ik een inventarisatie gedaan naar een geschikte vermogensbeheerder. Ik heb gekozen voor Care IS omdat zij na een prettig vrijblijvend gesprek het meest concrete en duidelijke beleggingsvoorstel hebben uitgewerkt.

J. Cleij

Wij zijn heel tevreden over Care IS. We hebben een mooi rendement behaald en vooral het contact met onze accountmanager en overige medewerkers is goed. Afspraken worden nagekomen, ze zijn zeer punctueel en de persoonlijke begeleiding is erg prettig.

Familie van de Vorstenbosch

Ik ben erg tevreden met de dienstverlening van Care IS. Het kennismakingsgesprek was erg prettig en ook het beleggingsvoorstel dat ik heb mogen ontvangen was verhelderend. Er wordt vooral goed inzicht gegeven in wat je kunt verwachten. Hiervoor belegde ik bij een grootbank en daar was dat toch een stuk onpersoonlijker.

Corry van den Broek

In twee jaar tijd had ik mijn 4e accountmanager bij mijn vorige vermogensbeheerder. Na mijn overstap naar Care IS heb ik al 4 jaar een vast contactpersoon die mij ook proactief benadert.

Gerard van der Toorn
Safe Financieel Advies (Spanje)

Na wisselende ervaringen met diverse beleggingsdekundigen ben ik ervan overtuigd geraakt dat beleggen het werk is van echte professionals. Naast betere rendementen geeft de breed gespreide portefeuille van Care IS mij rust en vertrouwen.

Piet Kes
Mede-eigenaar schoonmaakbedrijf Succes

Nadat Care IS mij inzichtelijk heeft gemaakt hoeveel (verborgen) kosten ik betaalde bij de grootbank, ben ik direct overgestapt. Ik betaal nu ruim 1,50% minder kosten voor het beheer van mijn vermogen en het verwachte rendement is hoger. Bovendien een prettig en klantgericht team van medewerkers!

Antoinette Kalkman
Auteur Boek Schuld & Boete

Ik ben heel tevreden over Care IS. Het contact met de medewerkers is heel prettig en zij hebben verstand van zaken. Ik heb het gevoel dat mijn vermogen in vertrouwde handen is. En, niet onbelangrijk: het rendement beantwoordt aan de bij mijn profiel behorende prognose.

Jacob Renes

Toen ik een periode van actief handelen op de beurs wilde afsluiten, kwam Care IS op mijn pad om mijn vermogensbeheerder te worden. Sinds 2013 ben ik erbij en verheug mij steeds over de goede dienstverlening en contacten.

Pim Hallensleben

Veelgestelde vragen over vermogensbeheer

Wat is de beste vermogensbeheerder?

De beste vermogensbeheerder is de vermogensbeheerder die het beste bij u past. Afhankelijk van uw wensen en doelen kunt u beslissen welke vermogensbeheer het beste voor u is. Wilt u alles zelf regelen? Wilt u altijd uw vermogensbeheer direct kunnen bellen voor vragen? Wilt u zelf bepalen waarin u belegt of geeft u het liever uit handen? Deze vragen kunt u stellen om erachter te komen of een vermogensbeheerder past bij uw wensen.

Waarom zou ik kiezen voor vermogensbeheer?

Met vermogensbeheer kiest u ervoor om te profiteren van de deskundigheid, kennis en ervaring van experts op het gebied van vermogensbeheer én heeft u zelf geen omkijken naar uw beleggingen.

Wat zijn de specifieke taken en verantwoordelijkheden van een professionele vermogensbeheerder?

Een vermogensbeheerder neemt het dagelijks beheer van uw vermogen uit handen. Het doel van Bij Care IS zijn de belangrijkste taken:  

1. U krijgt een persoonlijk contactpersoon bij wie u met al uw vragen terecht kunt. 
2. We brengen uw persoonlijke situatie in kaart en maken een beleggingsplan. 
3. We bepalen samen welk risicoprofiel het beste bij u past. 
4. We openen een beleggingsrekening en kopen beleggingen voor u aan. 
5. We houden uw beleggingen goed in de gaten en sturen bij waar nodig. 
6. Elk jaar evalueren we uw persoonlijke situatie. We komen hiervoor ook graag bij u thuis als u dat prettig vindt, of u bent van harte welkom op kantoor.
7. Regelmatig sturen we rapportages met resultaten van uw beleggingen.

Welke instanties of regelgevende organen houden toezicht op de activiteiten van vermogensbeheerders?

Vermogensbeheerders staan onder uw toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). DNB is verantwoordelijk voor het zogenaamde prudentieel toezicht. Dat betekent dat er wordt gekeken naar de financiële gezondheid van het bedrijf. De AFM is verantwoordelijk voor toezicht op het naleven van wetten en regels door vermogensbeheerders, zoals vastgelegd in de Wet Financieel Toezicht (Wft). Een vergunning van de AFM is verplicht voor vermogensbeheerders.

Welke factoren en criteria moet ik in overweging nemen bij het evalueren van verschillende vermogensbeheerders?

Wanneer u vermogensbeheerders vergelijkt, dient u op een aantal zaken te letten: vergunning, rendement en risico, kosten, beleggingen en service.

Vergunning:
Als eerste is het belangrijk om na te gaan of een vermogensbeheerder betrouwbaar is. Controleer daarom of de vermogensbeheerder een vergunning heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM houdt toezicht op de naleving van wet- en regelgeving door vermogensbeheerders. Zonder AFM-vergunning is het een vermogensbeheerder niet toegestaan ​​om te opereren.

Rendement en risico:
Uiteraard gaat u beleggen met als doel meer rendement te behalen. Controleer daarom vooraf de rendementen die de vermogensbeheerder in het verleden heeft behaald en wat het verwachte rendement is. Hoewel resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, dienen ze als een belangrijke indicatie. Let erop dat u vergelijkbare situaties bekijkt, omdat rendementen afhankelijk zijn van de samenstelling van de portefeuilles en het risico.

Kosten:
U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor vermogensbeheer, aangezien hoge kosten namelijk direct uw rendement drukken. Controleer daarom welke kosten de vermogensbeheerder in rekening brengt. Onthoud echter dat de beheerder met de laagste kosten niet automatisch de beste is. Onderzoek wat u krijgt voor de kosten en of de vermogensbeheerder aansluit bij uw wensen.

Beleggingen:
Zorg ervoor dat u begrijpt waarin een vermogensbeheerder voor u belegt. Niet alle beleggingen zijn hetzelfde, variërend in risiconiveaus. Door te begrijpen waarin uw geld wordt belegd, voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent.

Service:
Als laatste is er een aanzienlijk verschil in de dienstverlening en service die vermogensbeheerders bieden. Ga na of de service die wordt aangeboden aansluit bij uw wensen. Heeft u genoeg aan een online chat of stelt u uw vragen liever direct aan een lid van het team? Dit verschilt nogal per partij.

Is het verstandig om te kiezen voor vermogensbeheer?

Ja, uw vermogen laten beleggen door een vermogensbeheerder kan zeker verstandig zijn. Vermogensbeheer is met name raadzaam wanneer u zelf weinig kennis of ervaring hebt met beleggen. Ook als u simpelweg te weinig tijd hebt, is het verstandig om beleggen uit te besteden. Op deze manier profiteert u van de kennis, ervaring en deskundigheid van professionals. U hoeft zich niet langer bezig te houden met de zorgen rondom het beleggen

Wordt mijn geld duurzaam belegd?

Bij Care IS beleggen we in beleggings- en indexfondsen (ETF’s). Dit zijn mandjes met daarin wel honderden aandelen of obligaties. We beleggen voornamelijk in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. De mate waarin wij waarde hechten aan duurzaamheidskenmerken verschilt per product. Meer informatie hierover is te vinden in ons duurzaamheidsbeleid

Hoe belegt Care IS duurzaam?

In de fondsen waarin wij beleggen, zijn bedrijven uit alle sectoren opgenomen. Met behulp van twee verschillende methodes bewaken deze fondsen dat de bedrijven waarin ze beleggen duurzaam zijn:

(1) Uitsluitingen: de slechtst presterende bedrijven op het gebied van duurzaamheid worden uitgesloten. De rotte appels worden er als het ware uitgefilterd.

(2) Best-in-class: er wordt alleen belegd in de meest duurzame bedrijven binnen elke sector. Zo wordt er bijvoorbeeld nog steeds in bedrijven uit de oliesector belegd, maar wel in bedrijven die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid.

Hoe open ik een rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een rekening openen bij Care IS.

 

Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort. Vervolgens bepaalt u zelf welk risicoprofiel u wilt. Hierbij kunt u kiezen tussen Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer Offensief.

 

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening.

 

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten.

 

Wilt u eerst weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Ons klantteam staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wat is een risicoprofiel en hoe kunt u het risicoprofiel bepalen?

Wanneer u begint met beleggen bij een vermogensbeheerder is het bepalen van het geschikte risicoprofiel een van de belangrijkste onderdelen.

Wat is een risicoprofiel?

AFM vergunning vermogensbeheer

Dienstverleners in de financiële sector zijn aan strenge wet- en regelgeving gevonden. Vermogensbeheerders mogen bijvoorbeeld alleen opereren met een vergunning van de AFM.

AFM vergunning vermogensbeheer

Vermogensbeheerders vergelijken: tips voor een weloverwogen keuze

U bent op zoek naar een vermogensbeheerder om uw vermogen te laten beleggen. Maar hoe bepaalt u welke vermogensbeheerder bij u past? Op deze pagina leest u de belangrijkste tips.

Vermogensbeheerders vergelijken

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening