Skip to main content
Open een rekening

Indexbeleggen bij Care IS

Het is ons doel om beleggen zo comfortabel mogelijk te maken. We kiezen voor een eenvoudige, begrijpelijke aanpak en minimaliseren de risico's van beleggen. We begeleiden onze klanten persoonlijk bij het beleggen en houden de kosten laag. Op die manier hebben we al duizenden klanten geholpen aan een goed rendement, zonder zorgen.
Vrijblijvend adviesgesprek plannen
Gratis brochure aanvragen

Hoe werkt Indexbeleggen bij Care IS?

Bij Care IS geloven we in de kracht van Indexbeleggen. Met Indexbeleggen brengt men eenvoudig veel spreiding aan in de beleggingsportfeuille. Het doel van Indexbeleggen is niet om de markt te verslaan, maar om deze zo goed mogelijk te volgen. Bij Care IS beleggen we in ETF's en beleggingsfondsen, zo belegt u goed gespreid in aandelen en obligaties van over de hele wereld. Zo beperken we de risico's, terwijl het verwachte rendement gelijk blijft.

Gratis brochure aanvragen

Onze gemiddelde rendementen per jaar

Met Indexbeleggen bij Care IS belegt u volgens één van onze vijf risicoprofielen. Hieronder ziet u onze gemiddelde nettorendementen per jaar, na aftrek van alle kosten. Voordat u start met beleggen is het belangrijk dat u de kenmerken en risico's van beleggen begrijpt. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de  toekomst.

rendementen_care_is_bewegende_tool
Bekijk meer rendementen
Groepfoto_accountmanagers

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek op het moment dat het u het beste schikt.

Plan een gratis adviesgesprek

Slimme
beleggingsstrategie

Uw vermogen wordt gespreid over meer dan 5.000 aandelen en obligaties via beleggings- en indexfondsen (ETF's). Wij houden de markt continu in de gaten en optimaliseren uw portefeuille waar mogelijk. Dit resulteert al jaren in uitstekende rendementen.

Eigen vaste beleggingsadviseur

Voor een goed rendement is het noodzakelijk dat uw persoonlijke situatie, wensen en doelen aansluiten op uw beleggingsportefeuille. Daarom krijgt u uw eigen vaste beleggingsadviseur waarmee u minimaal twee keer per jaar contact heeft.

Uw geld staat
veilig

Uw vermogen wordt door ons beheerd op een beleggingsrekening op uw naam. Zo blijven uw beleggingen altijd van u, ongeacht wat er met ons gebeurt. Het geld op uw rekening valt onder het depositogarantiestelsel.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.
Duurzaam beleggen Care IS

Duurzaam beleggen

Bij Care IS beleggen we in beleggings- en indexfondsen (ETF’s). Dit zijn mandjes met daarin wel honderden aandelen of obligaties. We beleggen voornamelijk in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. De mate waarin wij waarde hechten aan duurzaamheidskenmerken verschilt per product. Meer informatie hierover is te vinden in ons duurzaamheidsbeleid.  

Lees meer over duurzaam beleggen

Wat zijn de kosten?

Aan beleggen zijn kosten verbonden. Bij Care IS houden we de kosten zo laag mogelijk: zo betaalt u bijvoorbeeld geen transactie- of afsluitkosten. 

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. 

Bereken uw kosten

Wat zijn de kosten?

Wat klanten zeggen over Care IS vermogensbeheer

Duidelijke uitleg en advisering over de…

Duidelijke uitleg en advisering over de belegging die we hebben. Blij dat we hier ons geld hebben belegd.
klant
Geplaatst op 12 juli 2024 op

Jaarlijkse update beleggingsportefeuille

Vriendelijk, duidelijk, informatief en meedenkend
P. Schreuder,
Geplaatst op 5 juli 2024 op

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden met Care IS vermogensbeheer. Ze bieden uitstekende service, transparantie en goed presterende beleggingsopties die passen bij mijn doel en risicoprofiel. Ik zou hen zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare en professionele vermogensbeheerder.
Roland
Geplaatst op 2 juli 2024 op

Een eerlijk bedrijf

Een bedrijf waar ik vertrouwen in heb. De resultaten zijn gezien de omstandigheden redelijk, soms vraag ik me af of er niet adequater op de markt gereageerd kan worden, aan de andere kant, ik ben zelf geen belegger. De feedback en het klantcontact zijn prima evenals de klantbijeenkomsten waar een duidelijke uitleg over verwachting en strategie wordt gegeven, met vaak een goede...
Brommersma
Geplaatst op 2 juli 2024 op

Care IS een zeker een aanrader!

Ik ben al jaren klant bij Care, naar volle tevredenheid. Altijd prettig en kundig contact met een vaste adviseur. Ze hebben goede resultaten behaald de afgelopen jaren en eigenlijk heb ik er geen omkijken naar. Een zeer toegankelijk bedrijf waar ik een goed gevoel bij heb. Zeker een aanrader!
Monique
Geplaatst op 1 juli 2024 op

Ik ben zeer tevreden over hun service!

Ik ben al enkele jaren klant bij Care IS Vermogensbeheer en ik ben zeer tevreden over hun service. Ze beheren mijn vermogen op een professionele en transparante manier. Ik heb altijd inzicht in mijn beleggingen en ik ontvang regelmatig updates over de prestaties van mijn portefeuille. De adviseur is deskundig en neemt de tijd om mijn beleggingsprofiel goed te begrijpen. Ook...
RKN
Geplaatst op 28 juni 2024 op

Care IS maakt belofte waar

Care IS doet wat wordt beloofd. Je wordt volgens afspraak benaderd, de gesprekken zijn vriendelijk en deskundig. Care IS maakt belofte waar
PMM van der Venne
Geplaatst op 27 juni 2024 op

Goede communicatie

Duidelijk, vriendelijk en snel contact zorgen voor een prima relatie tussen de klant en Care IS vermogensbeheer
Ellen
Geplaatst op 22 juni 2024 op

Open transparante communicatie en…

Open transparante communicatie en kritisch en meedenkend mbt verwachtingen en (on) mogelijkheden. En nog belangrijker het persoonlijke contact. Rekening houdend met je persoonlijke situatie en vandaar uit adviserend.
Arlette Bakker
Geplaatst op 22 juni 2024 op

Careis denkt met je mee

Careis denkt met je mee. Na een intake gesprek voelden en vulden ze mij situatie goed aan. Er word realistisch naar je persoonlijke omstandigheden gekeken.
Henk Visser
Geplaatst op 21 juni 2024 op

Betrouwbaar

Ben al jaren klant bij Care IS. Wordt altijd goed geadviseerd goede resultaten behaald en daarom een tevreden klant.
Ruud Smit
Geplaatst op 20 juni 2024 op

De ervaring die ik heb met Care is wel…

De ervaring die ik heb met Care is wel bijzonder goed. het is integer en erg persoonlijk in de goede zin van het woord. Doordat het een kleine organisatie is zijn de lijnen kort. Ook de rendementen ben ik super tevreden over.
G.
Geplaatst op 13 juni 2024 op

Care IS is een degelijke en nuchtere…

Care IS is een degelijke en nuchtere partij die vermogensbeheer aanbiedt zonder zorgen. Ze communiceren snel wanneer nodig, faciliteren de samenwerking op een vlotte en fijne manier maar zijn verder bezig met hun core business namelijk vermogensbeheer. Ben je meer van vermogensbeheer zonder al te veel `contact` met de mensen achter de vermogensbeheerder kies dan voor Axento....
Jada Worp
Geplaatst op 13 juni 2024 op

Goed bereikbaar anspreekpunt met kennis.

Gedegen organisatie die op zekerheid stuurt. Prettig om een vast aanspreekpunt te hebben die ook nog eens goed bereikbaar is.
Jan en Joke
Geplaatst op 10 juni 2024 op

Goed overleg

Goed overleg, geregeld contact over de belegging, makkelijk te bekijken op saxo rekening.
Tom Steenbrink
Geplaatst op 5 juni 2024 op

Professionele en Klantgerichte Service

Mijn ervaring met Care IS Vermogensbeheer in Volendam is zeer positief. Het team weet waar ze over praten en nemen de tijd om je situatie en doelen goed te begrijpen. Ze zijn niet alleen zakelijk geïnteresseerd, maar ook in de mens achter de klant. Wat ik bijzonder waardeer, is dat ze openstaan voor verbeteringen en tips, naast het beheren van mijn portefeuille. Deze...
J. Franke
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Uitstekend

Uitstekende bereikbaarheid, ook telefonisch, en goede dienstverlening. Ik voel me ontzorgd bij Care IS.
E.J. Loon
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Vertrouwen

Reeds jaren wordt ons vermogen beheerd door Care IS met veel genoegen en een goed rendement. Wat vooral aanspreekt zijn de korte lijnen met onze tussenpersoon, de altijd goede bereikbaarheid op kantoor als er vragen zijn en het jaarlijkse persoonlijke evaluatiegesprek waarin alles weer up-to date wordt bijgewerkt. Daarnaast de interessante landelijke bijeenkomsten, met altijd...
Nathalie Meij
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Persoonlijk en effectief

Persoonlijke en attente aandacht door vaste medewerker. Zorgvuldige jaarlijkse analyse op doelstelling en inleg in een persoonlijk gesprek. Duidelijke kwartaalrapportage en....tevreden met de resultaten.
pietlemmen-en-partners.nl
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Care beheert mijn portefeuille en is een betrouwbare partner

Care beheert mijn portefeuille en is daarin transparant. Op de website van de beleggingsrekening kan ik dagelijks zien hoe de zaken ervoor staan. Er is goede begeleiding en Care zoekt een aantal malen per jaar contact om te horen of alles naar wens is. Er is altijd iemand beschikbaar als ik contact zoekt.
Jan
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Niks te klagen

Ik zit bij Care om mijn vermogen te laten groeien. Dit is de belofte die zij bij aanvang gedaan hebben en ook waar maken. Ik vind het prettig dat ik er zelf geen omkijken naar heb.
Rob
Geplaatst op 4 juni 2024 op

Deskundig advies

Er is door de accountmanager goed ingespeeld op de ontstane situatie. De portefeuille is hierop afgestemd. We zijn tijdens dit proces goed op de hoogte gehouden . Een prettige vermogensbeheerder die de relatie echt aandacht geeft . Het kantoor is altijd bereikbaar.
Jan en Elly
Geplaatst op 31 mei 2024 op

Care-is beheer na 5 jaar.

De relatie met Care-is bestaat nu 5 jaar. Ik heb altijd het gevoel gehad dat de feedback, communicatie en service op een eerlijke en open manier plaatsgevonden heeft. Dit gevoel is voor mij zeer belangrijk, in goede maar ook in mindere tijden. Care-is heeft mij hierin tot op heden nooit teleur gesteld. Dus wil ik iedereen bedanken en op naar de volgende 5 jaar.
Gerard Ten Barge
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Organisatie is pro-actief in de wijze…

Organisatie is pro-actief in de wijze van benadering en geven van advies. Vriendelijek uitstraling waarbij klant centraal staat.
Martin Tol
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Vertrouwen!

Care-is.nl ervaar ik als een prettig, accuraat en met de juiste kennis, bedrijf. Mijn vakkennis ligt op een geheel ander vlak. Daarom ervaar ik de uitleg, de tijd die ze voor mij nemen en de aandacht voor alle aspecten als zeer waardevol. Mijn contact is steeds met een vaste contactpersoon. Dit geeft een goed vertrouwen. De opbrengsten zijn goed, ook in moeilijke tijden.
Maria S.
Geplaatst op 30 mei 2024 op

Ik vind het contact altijd persoonlijk…

Ik vind het contact altijd persoonlijk en betrokken bij onze situatie. De risico’s worden goed toegelicht en zijn duidelijk
Klant
Geplaatst op 27 mei 2024 op

Care IS, een goede vermogenbeheerder met persoonlijke aandacht.

Care IS is een goede vermogen beheerder. Niet alleen waar het om geld gaat, ook is er aandacht voor persoonlijke zaken. Care IS heeft de goede balans gevonden tussen financieel beleggingsresultaat en een degelijke beleggingsportefeuille.
Wim Schermer
Geplaatst op 27 mei 2024 op

CareIS verzorgt haar klanten excellent!

Ik ben te spreke over CareIS! Toen een paar jaar geleden mijn rekening bij CareIS werd gemaakt was ik totaal onwetend over de capaciteiten. Binnen een paar jaar een enorm resultaat en dat gepaard met enorme service. Elke maand wel een mail met informatie over zowel de markt als de portefeuille. Daarom denk ik dat er in de toekomst alleen maar een betere samenwerking kan...
Daan
Geplaatst op 24 mei 2024 op

Rust

In het verleden ben ik zelf actief geweest als beleggingsadviseur. Voor mijn persoonlijke beleggingen merkte ik dat het moeilijker is zonder emoties te handelen. Vandaar dat ik in 2013 heb besloten mijn portefeuille bij CARE IS onder te brengen. Naast een goed rendement geeft dat wat nog belangrijker is rust.
Gerard van der Toorn
Geplaatst op 13 mei 2024 op

Rendement, service, contact en vetrouwen

Los van het fantastische behaalde rendement over de jaren heen, is de service, het contact en het veilige gevoel echt een reden om uitermate tevreden te zijn.
Mark Schokker
Geplaatst op 11 mei 2024 op

Ik ben heel tevreden bij Care IS

Ik ben heel tevreden bij Care ISIk ben heel tevreden bij Care IS. Een goed resultaat en prettig, eerlijk en helder contact. Ik kan mijn beleggingen met een gerust hart aan Care overlaten.
Erik Kwakman
Geplaatst op 7 mei 2024 op

Betrouwbare en eerlijke communicatie.Snel en adequaat.

Betrouwbare en eerlijke communicatie.
Klant
Geplaatst op 6 mei 2024 op

Tevreden klant

Vooralsnog een mooi resultaat. Blijft natuurlijk koffie dik kijken. Gudy is klantvriendelijk en communiceert helder.
Nana Bien
Geplaatst op 29 april 2024 op

Ben zeer tevreden over Care IS

Ben zeer tevreden over Care IS. Prima accountmanager en regelmatig contact. Goede rendementen.
Joop Barendregt
Geplaatst op 25 april 2024 op

Veelgestelde vragen over Indexbeleggen

Voor wie is Indexbeleggen geschikt?
  • Wanneer u op zoek bent naar een belegging die meegroeit met de wereldeconomie.
  • Indien u minimaal 6 jaar van plan bent om te beleggen.
  • Wanneer u de risico's van Indexbeleggen begrijpt.
  • Als u over een minimale inleg van € 100.000 beschikt.

We beleggen hierbij in fondsen en ETF’s die een volledige index van aandelen of obligaties volgen. Zo belegt u gemakkelijk in een groot aantal aandelen of obligaties wereldwijd.

Kan ik Indexbeleggen en Inkomstenbeleggen combineren?

Ja, dat kan zeker!

De combinatie van Indexbeleggen en Inkomstenbeleggen blijkt een goede combinatie. Met het het ene deel van uw vermogen kunt u meer risico nemen, waardoor uw vermogen de kans krijgt om te groeien. Het andere deel van uw vermogen zorgt op een relatief veilige manier voor een aanvullende inkomstenbron.


 

Is het nu een goed instapmoment?

Ja, zeker. Het beste moment om te beginnen met beleggen is zo snel mogelijk. Hoe eerder u namelijk begint met beleggen, hoe meer tijd uw geld heeft om te groeien. U profiteert dan namelijk optimaal van het zogenaamde rendement-op-rendement effect.

Daarnaast is het belangrijk om te beleggen voor de lange termijn en geduld te hebben. Aandelenkoersen kunnen op korte termijn flink schommelen. Maar historisch gezien laten aandelenkoersen op lange termijn een opwaartse trend zien. Begin dus zo snel mogelijk.

Wees u wel bewust van de risico's die bij beleggen horen. Zorg ook dat u altijd een buffer achter de hand houdt voor onvoorziene uitgaven.

Hoe belegt Care IS duurzaam?

In de fondsen waarin wij beleggen, zijn bedrijven uit alle sectoren opgenomen. Met behulp van twee verschillende methodes bewaken deze fondsen dat de bedrijven waarin ze beleggen duurzaam zijn:

(1) Uitsluitingen: de slechtst presterende bedrijven op het gebied van duurzaamheid worden uitgesloten. De rotte appels worden er als het ware uitgefilterd.

(2) Best-in-class: er wordt alleen belegd in de meest duurzame bedrijven binnen elke sector. Zo wordt er bijvoorbeeld nog steeds in bedrijven uit de oliesector belegd, maar wel in bedrijven die vooruitstrevend zijn op het gebied van duurzaamheid.

Staat mijn geld veilig bij Care IS?

Ja, bij Care IS staat uw geld veilig.

Een beleggingsrekening op uw naam wordt geopend voor het aanhouden van uw geldsaldo en beleggingen bij Saxo Bank. Deze rekening staat op uw eigen naam, waardoor het geldsaldo en de beleggingen op deze rekening uw eigen bezit zijn.

U kunt alleen geld overboeken van een rekening met dezelfde tenaamstelling als uw beleggingsrekening. Dit geldt ook voor onttrekkingen: u kunt alleen geld opnemen vanaf een rekening met dezelfde tenaamstelling als uw beleggingsrekening.

Het geldsaldo op uw beleggingsrekening bij Saxo Bank valt onder het depositogarantiestelsel. Mocht Saxo Bank of Care IS failliet gaan, dan wordt per rekeninghouder €100.000 (geldsaldo) gegarandeerd terugbetaald door de Nederlandse overheid. Deze garantie geldt ook voor rechtspersonen zoals een BV of stichting.

Uw beleggingen zijn ook beschermd tegen een mogelijk faillissement van Saxo Bank of Care IS, via de Wet giraal effectenverkeer of het bewaarbedrijf. Op deze manier worden uw beleggingen afgescheiden van het vermogen van de bank of Care IS. Wij kunnen nooit aanspraak maken op uw beleggingen of geldsaldo.

Saxo Bank en Care IS staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Hoe wordt uw geld belegd bij Indexbeleggen?

Spreiding
Bij het product Indexbeleggen beleggen we in aandelen en obligaties via beleggingsfondsen en ETF’s. Dit zijn een soort mandjes met daarin honderden verschillende aandelen en obligaties van over de hele wereld. We stellen een breed gespreide portefeuille samen die de wereldeconomie volgt. Zo voorkomen we dat uw vermogen in één keer sterk daalt wanneer een bedrijf failliet gaat.

Duurzaamheid
Bij de samenstelling van uw portefeuille houden we rekening met duurzaamheid. Dat betekent dat wij bij het selecteren van beleggingen beoordelen hoe duurzaam een land of bedrijf is. Denk hierbij aan klimaatverandering, het waarborgen van mensenrechten, CO2-uitstoot en goede arbeidsomstandigheden.

Factorbeleggen
Om de rendement-risicoverhouding van uw portefeuille te optimaliseren, past Care IS factorbeleggen toe. Hierbij wordt een aandelenportefeuille samengesteld op basis van kenmerken waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat deze een positief effect hebben op het rendement of het risico van een aandeel.

Wordt mijn geld duurzaam belegd?

Bij Care IS beleggen we niet in individuele bedrijven maar in beleggingsfondsen. Dit zijn mandjes met daarin wel honderden verschillende aandelen of obligaties. We beleggen vervolgens uitsluitend in fondsen die rekening houden met duurzaamheid. De bedrijven die in deze fondsen zijn opgenomen, zijn dus allemaal beoordeeld op duurzaamheids-, milieu- en sociale kenmerken. 

Hoe open ik een rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een rekening openen bij Care IS. 

Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort. Vervolgens bepaalt u zelf welk risicoprofiel u wilt. Hierbij kunt u kiezen tussen Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer Offensief.

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening. 

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten. 

Wilt u eerst weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Onze beleggingsadviseurs staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

Hoe open ik een rekening bij Care IS?

U kunt op verschillende manieren een rekening openen bij Care IS.

Dit kunt u gemakkelijk doen via onze website. Hier kunt u gemakkelijk zelf een rekening openen. Hierbij vult u een vragenlijst in en vragen wij om een kopie van uw paspoort. Vervolgens bepaalt u zelf welk risicoprofiel u wilt. Hierbij kunt u kiezen tussen Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief en Zeer Offensief.

Wanneer uw rekening geopend is, kunt u geld storten op uw rekening. Dit kan eenvoudig naar het persoonlijke IBAN-nummer dat u zult ontvangen na het aanmaken van een rekening.

Ten slotte zullen wij voor u beleggen en houden we uw beleggingen continu in de gaten.

Wilt u eerst weten wat Care IS voor u kan betekenen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Ons klantteam staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Gratis brochure aanvragen
Open een rekening

Beleggen kent risico's

Beleggen doet u met geld dat u langere tijd niet nodig heeft. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. Het is belangrijk dat u vooraf op de hoogte bent van de kenmerken en risico's van beleggen. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.