De kosten van vermogensbeheer

Bereken uw kosten

Met onze kostentool kunt u zelf eenvoudig de totale verwachte kosten berekenen. Besluit u klant te worden bij Care IS? Dan ontvangt u een persoonlijk kostenoverzicht in uw beleggingsplan.

Bedrag

In bovenstaande tool kunt u de kosten van Inkomstenbeleggen berekenen. Wilt u de kosten weten van Inkomstenbeleggen of Obligatiebeleggen? Op beide pagina's vindt u een indicatie. Wilt u de kosten precies weten, neem dan gerust contact met ons op. 

Veilig

Uw rekening staat op uw eigen naam en we beleggen zo veilig mogelijk.

Persoonlijke begeleiding

We helpen u op de belangrijke momenten en staan altijd voor u klaar.

Lage kosten

Kosten zorgen direct voor een lager rendement, daarom houden we de kosten zo laag mogelijk.

Beheerkosten Care IS 

Voor het beheren van uw vermogen brengt Care IS een beheervergoeding in rekening. Over de portefeuille tot €1.000.000,- bedraagt het tarief 0,80% per jaar. Over de waarde tussen €1.000.000,- en €2.500.000,- geldt een tarief van 0,60%. Over de waarde boven €2.500.000,- bedraagt het tarief 0,40%. De tarieven zijn exclusief btw.

All-in fee Saxo

Voor de administratie en bewaring van uw beleggingen brengt Saxo een all-in fee in rekening. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inleg. In de tabel hierboven kunt u de verwachte kosten zelf eenvoudig berekenen.

Transactie- en spreadkosten

Bij het uitvoeren van transacties betaalt u geen transactiekosten. U betaalt wel een klein stukje spreadkosten op de beurs. Deze kosten zijn afhankelijk van het bedrag, het type beleggingsproduct en de beurs waarop gehandeld wordt. In de tabel hierboven berekenen wij de verwachte spreadkosten op basis van het inlegbedrag en risicoprofiel.

Kosten beleggingsproducten

De beleggingsproducten waarin wij voor u beleggen, brengen beheerkosten en transactiekosten in rekening. Deze worden automatisch in de koers verwerkt en niet separaat bij u in rekening gebracht. In het document Beleggingstitels Care IS kunt u de kosten per fonds terugvinden. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken. 

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Nicole Tol

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.