Vermogensbeheer bij Care IS

Zakelijk vermogensbeheer

Houdt u als ondernemer aan het einde van het jaar geld over in uw onderneming? Daar kunt u verschillende dingen mee doen. Als u het overgebleven geld voorlopig niet nodig hebt, kan beleggen een goede optie zijn. Op deze pagina vertellen we u meer over zakelijk beleggen bij Care IS vermogensbeheer.

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS helpen we u aan een goed rendement, zonder zorgen.

 • Wij nemen het beleggen voor u uit handen
 • Goed gespreid en wetenschappelijk
 • Ruim 4.000 klanten gingen u voor
 • Veilig onder toezicht van AFM en DNB

Waarom zakelijk beleggen?

Als ondernemer is het belangrijk om een financiële buffer op te bouwen. Zo heeft u altijd vermogen achter de hand voor als u met onverwachte kosten te maken krijgt. Daarnaast moet u als ondernemer zelf voor uw pensioen zorgen.

Om zo'n buffer te realiseren, kunt u ervoor kiezen om het geld dat u overhoudt te sparen. Dit levert echter niet veel op, vooral als u over een groter vermogen beschikt. Een andere optie is beleggen. Dit kent altijd risico's, maar door te beleggen kunt u uw vermogen exponentieel laten groeien.

Als ondernemer heeft u de optie om zakelijk of privé te beleggen. In sommige gevallen kan zakelijk beleggen fiscale voordelen opleveren ten opzichte van privé beleggen. Omdat dit niet altijd het geval is, is het verstandig om na te gaan wat in uw situatie de beste optie is.

Veilig

Uw rekening staat op uw eigen naam en we beleggen zo veilig mogelijk.

Persoonlijke begeleiding

We helpen u op de belangrijke momenten en staan altijd voor u klaar.

Lage kosten

Kosten zorgen direct voor een lager rendement, daarom houden we de kosten zo laag mogelijk.

Hoe werkt zakelijk beleggen?

Wanneer u heeft besloten te gaan beleggen, staat u als ondernemer voor de volgende keuze: gaat u zakelijk beleggen of privé beleggen?

U kunt het vermogen uit uw onderneming overboeken naar de privé rekening en vanaf daar beleggen. Minder bekend is de mogelijkheid om het geld rechtstreeks vanuit de zakelijke rekening te beleggen. Dit noemen we zakelijk beleggen.

In sommige gevallen kan zakelijk beleggen fiscale voordelen opleveren ten opzichte van privé beleggen. Omdat dit niet altijd het geval is, is het verstandig om na te gaan wat in uw situatie de beste optie is.

Vermogensbeheer bij Care IS

Bij Care IS maken we beleggen eenvoudig. Wij nemen het beleggen en alles daaromheen volledig voor u uit handen. Zo hoeft u zich zelf nergens druk om te maken.

Veilig

We beleggen zo veilig mogelijk. Daarvoor nemen we verschillende maatregelen; we hebben een breed gespreide portefeuille en nemen geen onnodige risico's. Ook openen we altijd een beleggingsrekening die op uw eigen naam staat, zodat alleen u bij het geld kunt. 

Persoonlijke begeleiding

We bieden doorlopend persoonlijke begeleiding. Vooraf maken we kennis en brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. Samen bepalen we welk risicoprofiel bij u past. Vervolgens blijven we in contact, zodat uw beleggingen blijven aansluiten op uw situatie. 

Lage kosten

We houden onze kosten zo laag mogelijk. Hoge kosten zorgen namelijk direct voor een lager rendement. Doordag we niet onnodig handelen en een scherp beheertarief hanteren, behaalt u een hoger rendement.

Meest gekozen

Indexbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met de focus op groei van uw vermogen

Wereldwijd gespreid beleggen in aandelen- en obligatiefondsen.
Gericht op de groei van uw vermogen.
Uitsluitend verantwoorde en duurzame beleggingen.

Inkomstenbeleggen

Vanaf 100.000

Passief beleggen met als doel om extra inkomsten te genereren

Beleggen in obligatie- en aandelenfondsen die rente en dividend uitkeren.
Gericht op stabiele inkomsten uit de beleggingen.
Mogelijke aanvulling op inkomen of pensioen.

Obligatiebeleggen

Vanaf 100.000

Obligatiebeleggen om te profiteren van de opgelopen rentes

Beleggen in staatsobligaties.
Relatief veilige beleggingen met aantrekkelijk rendement.
Profiteren van de opgelopen rentes.

Beleggen in de bv of privé?

Als zelfstandig ondernemer, DGA of zzp'er kunt u zowel zakelijk als privé beleggen. Het verschil is voornamelijk fiscaal. Over privé vermogen en zakelijk vermogen wordt namelijk op een andere manier belasting geheven. Door dit verschil kunt u een belastingvoordeel behalen wanneer u de juiste keuze maakt tussen zakelijk of privé beleggen. Welke optie voor u de beste is, hangt af van een aantal factoren:

 • Hoe hoog is uw belegde vermogen?
 • Hoe hoog is uw verwachte rendement?
 • Heeft u meer vermogen in box 3?
 • Heeft u een fiscale partner?
 • Heeft u schulden?

Laat u hierover te allen tijde adviseren door een boekhouder, accountant of financieel planner.

Voordelen van vermogensbeheer bij Care IS

Gemak

We nemen het beleggen en alles daaromheen voor u uit handen. U hoeft zelf geen beleggingen te kiezen of aan te kopen. Ook hoeft u de beleggingen en de markt niet in de gaten te houden. U heeft er geen omkijken naar.

Persoonlijk

Voordat u gaat beleggen, brengen we uw persoonlijke situatie in kaart. Op basis hiervan wordt een passend risicoprofiel voor u gekozen. Hierdoor weet u zeker dat de beleggingen aansluiten bij uw situatie. 

Betrouwbaar

Care IS heeft een vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. U kunt er dus op vertrouwen dat we zorgvuldig met uw geld omgaan. 

Professioneel

Uw geld wordt professioneel belegd. Wij hebben alle benodigde kennis, mensen en tools in huis om uw vermogen zo goed mogelijk te beleggen. U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring. 

Beleggen bij Care IS vermogensbeheer

 • We openen een beleggingsrekening op uw eigen naam
 • Zowel privé als zakelijk mogelijk
 • We helpen u kiezen uit onze producten en modelportefeuilles
 • Wereldwijd gespreid beleggen tegen lage kosten
 • Veilig onder toezicht van AFM en DNB
 • Altijd met persoonlijke begeleiding
 • Starten kan vanaf €100.000,-

Ontvang onze brochure

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken.

Beleggen kent risico's 

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt ook risico's met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Jaap Steur

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.