Rendementen en risico's

Rendementen

Onze beleggingsaanpak heeft in de afgelopen jaren geleid tot rendementen waar wij trots op zijn. Onthoud wel, aan beleggen zijn kosten en risico's verbonden.

Bij Care IS helpen we u aan een goed rendement, zonder zorgen.

  • Veilig
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lage kosten

Onze behaalde rendementen per jaar

In onderstaande tabel staan de door ons behaalde rendementen per jaar tot en met 30 september 2023. Alle getoonde rendementen op deze pagina zijn nettorendementen, dus na aftrek van alle kosten. Let wel, rendementen uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

De rendementen van Inkomstenbeleggen en Obligatiebeleggen

Sinds 2023 kunt u bij Care IS ook kiezen voor 'Inkomstenbeleggen' en 'Obligatiebeleggen'. Omdat deze producten pas in 2023 zijn gestart, kunnen wij helaas nog geen gerealiseerde rendementen tonen.

Veilig

Uw rekening staat op uw eigen naam en we beleggen zo veilig mogelijk.

Persoonlijke begeleiding

We helpen u op de belangrijke momenten en staan altijd voor u klaar.

Lage kosten

Kosten zorgen direct voor een lager rendement, daarom houden we de kosten zo laag mogelijk.

Rendement en risico

Beleggen brengt risico's met zich mee. Een manier om dit inzichtelijk te maken is de risicometer. De risicometer toont op grafische wijze de beweeglijkheid (volatiliteit) van de beleggingen in het beleggingsprofiel. Lees over de risicometer en een toelichting op de beleggingsprofielen in het document Beleggingsprofielen van Care IS op onze documentenpagina.

Defensief

Defensief

Neutraal

Neutraal

Offensief

Offensief

Zeer offensief

Zeer offensief

Beleggingsrisico

Beleggen is nooit zonder risico. Dit geldt voor alle soorten en vormen van beleggen. De mate van risico is afhankelijk van de aard en kenmerken van de belegging en het gekozen risicoprofiel. Over het algemeen geldt dat een belegging met een hoger verwacht rendement, hogere risico’s met zich meebrengt. 

Marktrisico

Eén van de belangrijkste risico’s van beleggen is het marktrisico. Dit is het risico dat samenhangt met de beweeglijkheid van de markt als gevolg van wisselende stemmingen op de financiële markten. Alle beleggingen worden beïnvloed door het marktrisico. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat Care IS voor u kan betekenen? Plan dan geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Laat hiernaast uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op om een geschikt moment af te spreken. 

Beleggen kent risico's 

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt ook risico's met zich mee. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

Wat zeggen klanten over Care IS

Wat kan Care IS voor u betekenen?

Elke dag vertrouwen duizenden beleggers uit heel Nederland op Care IS vermogensbeheer. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Nick Bond

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.