Bestuurswijziging bij Care IS

Bestuurswijziging bij Care IS

Op 5 april 2021 heeft een bestuurswijziging plaatsgevonden bij Care IS vermogensbeheer. Loege Schilder (43) heeft het stokje overgedragen aan Henk Molenaar (58). Samen met Laurens Leek (42) vormt Henk het bestuur van Care IS vermogensbeheer.

Na ruim 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij Care IS heeft Loege besloten een nieuwe uitdaging te zoeken. Hij is nog wel aan Care IS verbonden. Zo blijft Loege op de achtergrond actief om te zorgen voor een soepele overdracht van zijn taken.

Henk Molenaar is geen onbekende van Care IS vermogensbeheer. Samen met Loege Schilder en Laurens Leek is hij medeoprichter en aandeelhouder van Care IS. Henk had voorheen een adviserende rol bij Care IS. Vanaf 5 april is hij toegetreden tot het dagelijks bestuur. Henk neemt bij Care IS de taken en verantwoordelijkheden over van Loege Schilder.

Henk Molenaar is sinds 1986 actief in de financiële dienstverlening. Henk heeft een lange carrière bij verschillende grote Nederlandse banken en vermogensbeheerders. Hij is onder andere (interim-) bestuurder/directeur geweest bij Van Lanschot, Brand New Day Bank, De Volksbank en Theodoor Gilissen Bankiers. Het netwerk en de kennis die Henk Molenaar de afgelopen 35 jaar heeft opgebouwd, gaat hij nu inzetten als bestuurder van Care IS.


Deel via social media: