Skip to main content
Open een rekening

Medio december heeft BinckBank een overnamebod ontvangen van Saxo Bank. Als belegger bij Care IS houdt u een beleggingsrekening aan bij BinckBank. In dit nieuwsbericht geven we u meer informatie over deze overname.

BinckBank gaat verder met Saxo Bank

De Deense beleggingsbank Saxo heeft een bod uitgebracht op de aandelen van BinckBank. De gesprekken waren al langer gaande. Het bestuur van Binck heeft aangegeven achter het bod te staan. Wanneer aandeelhouders en toezichthouders ook akkoord gaan, zal de overname in de tweede helft van 2019 definitief doorgang vinden.

Verandert er iets voor u?

Voor u verandert er niets. Ook bij Saxo Bank is de dienstverlening aan beleggers en vermogensbeheerders een kernactiviteit. De naam BinckBank blijft de aankomende jaren bestaan. Uw beleggingen en spaartegoeden blijven onveranderd beschermd conform de Wet Toezicht Effectenverkeer en het Depositogarantiestelsel. BinckBank houdt haar Nederlandse bankvergunning en blijft op dezelfde wijze onder toezicht staan van De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0299-720961 of via info@care-is.nl.