BinckBank wordt binnenkort Saxo Bank

BinckBank wordt binnenkort Saxo Bank

BinckBank is in 2019 overgenomen door Saxo Bank. Alle rekeningen bij BinckBank worden sindsdien stapsgewijs omgezet naar het nieuwe platform van Saxo Bank. Op dit moment zijn Binck en Saxo klaar om uw beleggingsrekening te verhuizen naar het nieuwe platform van Saxo Bank.

Wanneer vindt de verhuizing plaats?

In het weekend van 29 en 30 oktober 2022 wordt uw rekening verhuisd naar het nieuwe platform van Saxo Bank. Op 31 oktober 2022 is de verhuizing afgerond.

Nieuwe inlogomgeving

De belangrijkste verandering voor u is de toegang tot een volledig vernieuwde inlogomgeving. Deze nieuwe inlogomgeving heet SaxoPortfolio. Vanaf 31 oktober 2022 kunt u inloggen in SaxoPortfolio. Deze inlogomgeving biedt een vernieuwd en duidelijk overzicht van uw portefeuille, uw posities, en het behaalde rendement.

Wat gebeurt er met uw rekening?

Uw rekening valt ook na de verhuizing formeel onder de vergunning van BinckBank. Uw rekening blijft dus een Nederlandse bankrekening. De gelden die u aanhoudt, blijven beschermd onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel. 

U behoudt ook het IBAN-nummer dat bij uw beleggingsrekening hoort. Wel wordt uw huidige 6-cijferige relatienummer vervangen voor een nieuw nummer en ontvangt u een nieuwe gebruikersnaam om in te loggen in uw nieuwe inlogomgeving.

U wordt per e-mail op de hoogte gehouden

De aankomende weken houden wij u per e-mail op de hoogte over de verhuizing. In de week van 24 oktober 2022 ontvangt u van Saxo Bank een e-mail met uw nieuwe gebruikersnaam om in te loggen. Onze dienstverlening aan u verandert niet. De medewerkers van Care IS blijven gewoon uw vaste aanspreekpunt. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0299-720961 of info@care-is.nl.


Deel via social media: