Care IS opnieuw genomineerd voor ‘Beste Vermogensbeheerder’

Op 14 oktober is bekend geworden dat Care IS genomineerd is voor de Gouden Stier 2014 in de categorie ‘Beste Vermogensbeheerder van Nederland’. De redactie van belegger.nl heeft samen met de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor vermogensbeheerders in Nederland, Vermogensbeheer.nl, uit een grote voorselectie uiteindelijk vijf vermogensbeheerders genomineerd. Care IS is voor het tweede achtereenvolgende jaar één van de genomineerde vermogensbeheerders voor de Gouden Stier. Op donderdag 13 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

De deelnemende vermogensbeheerders zijn door de redactie van Belegger.nl (onderdeel van Sanoma) uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek. Hiervoor moesten zij onder andere een beleggingsvoorstel maken. De redactie van Belegger.nl heeft samen met kennispartner Vermogensbeheer.nl de genomineerden geselecteerd. Klik hier voor het volledige bericht van belegger.nl.

 

Op donderdag 13 november 2014 maakt een vakjury met Peter Verhaar, Jaap Koelewijn, Giuseppe van der Helm, Corné van Zeijl en Koen Laarhoven de winnaar bekend. Klik hier voor meer informatie over de vakjury. CARE IS vermogensbeheer is ook in 2015 genomineerd voor beste vermogensbeheerder van Nederland.


Deel via social media: