Care IS Klantbijeenkomst

Care IS Klantbijeenkomst

Graag nodigen wij u uit voor onze klantbijeenkomst. Wij organiseren in november twee klantbijeenkomsten. U heeft hierbij de keuze om de klantbijeenkomst bij te wonen op:

• 16 november 2017 in Van der Valk hotel Dordrecht
• 21 november 2017 in Van der Valk hotel Volendam
 

U kunt zich telefonisch (0299 - 720961) of per e-mail (info@care-is.nl) aanmelden.

Programma

Tijdens de bijeenkomst gaan we in op de inrichting van de beleggingsportefeuilles en het gevoerde beleggingsbeleid in de afgelopen periode. Wij lichten toe hoe wij voor u beleggen in de huidige uitdagende marktomstandigheden. Tevens bespreken we de ontwikkelingen op de obligatiemarkt en worden de recente wijzigingen in de beleggingsportefeuilles toegelicht. 

 

Wij hebben dit keer ook weer een interessante gastspreker uitgenodigd. Fiscalist Conny Weber vertelt u over de recente wijziging van de vermogensbelasting in box 3. Ook zal zij ingaan op de fiscale voor- en nadelen van beleggen in de B.V. en privé.


Vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom. Om 19:30 uur begint het programma. Rond 20:45 uur sluiten wij het programma af met een hapje en een drankje.

 

Mocht u het idee hebben dat deze bijeenkomst ook voor iemand in uw omgeving interessant is, heten wij deze persoon ook van harte welkom.


Deel via social media: