Care IS opnieuw ‘Beste vermogensbeheerder van Nederland’

Care IS opnieuw ‘Beste vermogensbeheerder van Nederland’

De organisatie van de Gouden Stier heeft Care IS vermogensbeheer in 2016 opnieuw verkozen tot Beste vermogensbeheerder van Nederland. Te midden van pers, collega’s en concurrenten mochten Laurens Leek en Loege Schilder de Gouden Stier voor het tweede jaar op rij in ontvangst nemen.

Beoordeling vakjury

Om kans te maken dienden vermogensbeheerders een beleggingsvoorstel aan te leveren en inzicht te geven in hun beleggingsbeleid, risicobeheersing en communicatie. De vakjury beoordeelde Care IS wederom als beste vermogensbeheerder. Met name de behaalde rendementen en uitstekende communicatie naar klanten gaven de doorslag.

Gevestigde orde het nakijken

Alle vermogensbeheerders en grootbanken van Nederland worden uitgenodigd om mee te doen aan de Gouden Stier verkiezing. Tijdens de uitreiking in 2015 gaf Care IS de gevestigde orde al het nakijken. Dit jaar werden onder andere Van Lanschot Bankiers en Rabobank verslagen.

Over de Gouden Stier

De Gouden Stier is een initiatief van een aantal grote beleggingssites in Nederland zoals IEX.nl en Belegger.nl. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie en dienstverlening voor particuliere beleggers.

Lees in één minuut wie we zijn, onze rendementen en kosten.


Deel via social media: