Care IS shirtsponser FC Volendam

Sinds februari van dit jaar is Care IS Vermogensbeheer shirtsponsor van FC Volendam. De gehele tweede seizoenshelft zal de naam ‘Care IS Vermogensbeheer’ op de achterkant van het wedstrijdshirt te bewonderen zijn.

 

De eerste divisie club heeft een groep sponsoren om zich heen verzameld, genaamd de ‘Vrienden van Volendam’.  Onder deze vriendengroep wordt elk seizoen een plek op het wedstrijdshirt verloot. Topsponsor Kras Recycling won de loting, maar heeft Care IS de kans gegeven op het shirt te staan. “Als Kras Recycling staat ons bedrijf al voldoende als FC Volendam-liefhebbers bekend. Ik geef graag anderen de mogelijkheid om zich op dat shirt te profileren”, aldus Thomas Zwarthoed van Kras Recycling.

 

Sinds Care IS Vermogensbeheer op het shirt staat heeft de club al twee keer gewonnen. Het spreekwoordelijk duwtje in de rug door Care IS heeft vooralsnog goed gewerkt.


Deel via social media:

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.