Skip to main content
Open een rekening

Op 12 november is Care IS tijdens de uitreiking van de Gouden Stieren 2015 verkozen tot Beste vermogensbeheerder van Nederland!

Tijdens een feestelijke avond werden in de Posthoornkerk te Amsterdam de ‘Oscars van de financiële sector’ uitgereikt. Care IS hoorde dit jaar voor de derde keer bij de 5 genomineerden in de categorie Beste vermogensbeheerder 2015.

De vakjury en kennispartners Beleggingsmatch.nl en AF Advisors hebben in hun beoordeling met name gelet op de inzicht in de driehoek – Kosten, Rendement, Risico – en inzage in het beleggingsbeleid en risicobeleid. Verder was de begrijpelijkheid van de voorstellen en de haalbaarheid van de voorgestelde plannen een belangrijke overweging.

Volgens het juryrapport had Care IS een uitermate compleet beleggingsvoorstel met heldere communicatie over het beleggingsbeleid, risicobeleid en reële rendementsverwachtingen. Daarnaast waren er verschillende scenario’s uitgewerkt, wat volgens de jury een mooi voorbeeld is van actief meedenken in het belang van de klant.