Care IS vermogensbeheer nieuwe shirtsponsor van HV KRAS/Volendam

Het Volendamse bedrijf Care IS vermogensbeheer heeft zich aangesloten bij HV KRAS/Volendam. De komende 3 jaar is het bedrijf dat geleid wordt door Loege Schilder, Laurens Leek en Henk Molenaar shirtsponsor van de handbal.

“Als Care IS vermogensbeheer vinden wij het belangrijk om een betrokken onderneming te zijn die midden in de samenleving staat. De organisatie van HV KRAS/Volendam is een hechte familie waar wij graag bij horen. De betrokkenheid die we bij de vereniging zien, past goed bij ons bedrijf”, aldus Loege Schilder. Laurens Leek zegt: “De mogelijkheid om shirtsponsor te worden van de beste handbalploeg uit de Benelux was natuurlijk ook een mooie kans om ons bedrijf meer naamsbekendheid te geven.” Voorzitter Piet Kes zegt: Voor de club HV KRAS/Volendam is een nieuwe shirtsponsor natuurlijk belangrijk. De groei die de handbalclub doormaakt kan alleen maar plaatsvinden doordat solide bedrijven zoals Care IS vermogensbeheer geloven in de kracht van het samenwerken met een topsport organisatie. Care IS vermogensbeheer zal niet alleen op het shirt verschijnen maar ook op de fonkelnieuwe handbalbus. Het bedrijf zal veel aandacht krijgen en daar zetten ze zich mee op de kaart.

Over Care IS vermogensbeheer

Care IS vermogensbeheer is in 2009 opgericht vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon en moest. Care IS staat voor 100% transparantie en heeft een vermogensbeheerproduct ontwikkeld op basis van de actuele inzichten, kennis en mogelijkheden. Care IS vermogensbeheer voldoet daarmee aan de wensen en eisen van vandaag en morgen. De beleggingsvisie en de inzet van de specialisten van Care IS hebben afgelopen jaren geleid tot rendementen om trots op te zijn. 

De onafhankelijke website ‘www.vermogensbeheer.nl’ heeft meer dan 100 vermogensbeheerders beoordeeld. Care IS heeft de maximale score van 5 sterren gekregen. Daarnaast is Care IS samen met 4 andere vermogensbeheerders geselecteerd voor de gouden stier 'beste vermogensbeheerder van 2013'.

Care IS vermogensbeheer nieuwe shirtsponsor van HV KRAS/Volendam

Deel via social media: