Care IS vermogensbeheer uit Volendam genomineerd voor ‘Beste vermogensbeheerder 2013’

De redactie van belegger.nl heeft samen met de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor vermogensbeheerders in Nederland, vermogensbeheer.nl, uit een grote voorselectie uiteindelijk vijf vermogensbeheerders genomineerd. Care IS vermogensbeheer dat gevestigd is in Volendam is een van de vijf genomineerde vermogensbeheerders. Op donderdag 7 november zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Zware procedure

Voor een nominatie hebben de vermogensbeheerders hard moeten werken aan een beleggingsvoorstel. De beheerders zijn door de redactie van Belegger.nl (onderdeel van Sanoma) uitgenodigd om mee te doen aan een onderzoek. Hiervoor moesten zij onder andere een beleggingsvoorstel maken. De redactie van belegger.nl heeft samen met  Kennispartner Vermogensbeheer.nl, op basis van de aangeleverde informatie door vermogensbeheerders, vijf genomineerden geselecteerd.

Visie op vermogensbeheer

‘Het is voor ons de eerste keer dat we genomineerd zijn voor deze prestigieuze prijs’, aldus Laurens Leek die samen met Loege Schilder de directie van Care IS vermogensbeheer vormt. ‘Care IS heeft een heldere visie op vermogensbeheer waarbij transparantie en vermogensbehoud een van de kernpunten zijn. We zijn dan ook blij maar vooral trots op onze nominatie voor beste vermogensbeheerder van Nederland.’

 

Op 7 november maakt een vakjury met Jan Maarten Slagter (VEB), Jaap Koelewijn (Nyenrode), Koen Laarhoven (Vermogensbeheer.nl), Giuseppe van der Helm (VBDO) en Corné van Zeijl (SNS) de winnaar bekend. Op de site www.care-is.nl zal er actuele informatie worden toegevoegd als er nieuws is.

Over Care IS vermogensbeheer

Care IS vermogensbeheer is in 2009 opgericht vanuit de overtuiging dat vermogensbeheer beter en goedkoper kon en moest. Care IS staat voor 100% transparantie en heeft een vermogensbeheerproduct ontwikkeld op basis van de actuele inzichten, kennis en mogelijkheden. Care IS vermogensbeheer voldoet daarmee aan de wensen en eisen van vandaag en morgen. De beleggingsvisie en de inzet van de specialisten van Care IS hebben afgelopen jaren geleid tot rendementen om trots op te zijn. Voor meer informatie over onze rendementen, resultaten en onze visie kijk op www.care-is.nl.


Deel via social media: