Even voorstellen: Nieuwe collega Gudy Zwarthoed

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Gudy Zwarthoed, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend in Edam.

De afgelopen vijf jaar werkte ik bij ING Bank in verschillende commerciële functies. De laatste twee jaar vervulde ik de rol van Personal Banker. In deze functie werkte ik nauw samen met klanten om op basis van hun persoonlijke wensen en doelstellingen tot passende financiële oplossingen te komen. Het geeft mij veel energie om mensen op weg te helpen bij hun financiële keuzes op het gebied van beleggen.

In mijn vrije tijd ben ik graag omringd met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van koken en atletiek. Twee jaar geleden heb ik mijn sportieve doel behaald door de marathon van Rome uit te lopen.

De keuze om mijn expertise verder te zetten bij Care IS Vermogensbeheer is een logische vervolg stap in mijn carrière. Mijn nieuwe functie bouwt voort op mijn uitgebreide kennis van beleggen en mijn passie om mensen te begeleiden bij hun financiële keuzes.

Per 1 februari werk ik als Sales & Accountmanager bij Care IS vermogensbeheer. Ik zie er naar uit om kennis met u te maken!

Gudy Zwarthoed
06 22 60 11 20


Deel via social media: