Informatie over de verhuizing naar Saxo Bank

Informatie over de verhuizing naar Saxo Bank

In oktober 2022 is uw beleggingsrekening verhuisd van BinckBank naar het nieuwe platform van Saxo Bank. Wij blijven uw rekening beheren zoals u dat van ons gewend bent. Er verandert niets aan onze dienstverlening.

In dit bericht informeren wij u over een aantal belangrijke wijzigingen en aandachtspunten.

Inloggen in SaxoPortfolio

In de week van 24 oktober 2022 heeft u een mail ontvangen van Saxo Bank met daarin uw nieuwe gebruikersnaam en de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. Indien u de mail niet heeft ontvangen of het inloggen niet lukt, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 0299-720961 of info@care-is.nl.

U kunt inloggen in SaxoPortfolio via onze website of door de SaxoPortfolio app te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store.

Storten vanaf een betaalrekening met dezelfde tenaamstelling

Houd er rekening mee dat u bij Saxo Bank alleen geld kunt storten vanaf een betaalrekening met dezelfde tenaamstelling als die van uw beleggingsrekening. Stortingen vanaf een betaalrekening met een afwijkende tenaamstelling (van een zakelijk rekening naar privé beleggingsrekening bijvoorbeeld) worden na 5 werkdagen automatisch teruggestort.

Historische gegevens BinckBank

De gegevens van uw rekening bij BinckBank zijn niet terug te vinden in SaxoPortfolio. Indien gewenst kunnen wij nog wel oude rapportages en overzichten voor u opvragen. In onze kwartaalrapportages blijven de historische gegevens wel zichtbaar.

Zekerheid

Uw rekening blijft een Nederlandse bankrekening en uw IBAN-nummer blijft hetzelfde (uitgezonderd klanten met een Belgische beleggingsrekening). De gelden die u aanhoudt, blijven beschermd onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel. Als onderdeel van de verhuizing zijn de algemene voorwaarden van BinckBank aangepast naar de algemene voorwaarden van Saxo Bank. U kunt de betreffende documentatie lezen op de documentenpagina op onze website. 

Vragen en opmerkingen

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0299-720961 of info@care-is.nl.


Deel via social media: