Skip to main content
Open een rekening

Bij Care IS kunt u tot en met 31 december 2019 profiteren van onze speciale member-get-member actie. Heeft u een vriend, familielid, buurman, zakelijke relatie of kennis die mogelijk geïnteresseerd is in vermogensbeheer? Beveel Care IS vermogensbeheer dan aan.

Ontvang beiden een dinercheque t.w.v. €100,-

Wordt de persoon die u introduceert klant bij ons, dan ontvangt u beiden een dinercheque t.w.v. €100,-. U kunt gerust meerdere mensen introduceren.

Hoe werkt het?

Wilt u iemand introduceren bij Care IS? Neem contact op met uw vaste contactpersoon of ga naar onze contactpagina. Vul bij het kopje 'Laat uw gegevens achter' uw persoonlijke gegevens in en vermeld ook de gegevens van uw introducé. Wij nemen vervolgens contact op met u of met uw introducé.

  • Deze member-get-member actie (‘actie’) is geldig van 1 augustus 2019 tot en met 31 december 2019.
  • Om in aanmerking te komen voor de beloning, moet u zelf klant zijn bij Care IS.
  • Het is niet mogelijk om uzelf aan te brengen als introducé. U mag wel uw partner, kind, familie en vrienden aanbrengen als nieuwe klant.
  • De minimale inleg voor uw introducé bedraagt €100.000,-. Deze inleg dient minimaal één jaar te worden belegd bij Care IS.
  • Deze actie is niet te combineren met andere acties van Care IS.
  • Care IS behoudt zich het recht voor de looptijd en invulling van de actie te wijzigen en de actie stop te zetten. Wijzigingen in de actie worden kenbaar gemaakt op onze website.