Maak kennis met Care IS op de BeleggersFair

Op vrijdag 17 november is het tijd voor het grootste beleggersevenement van Nederland: de BeleggersFair. Tijdens het event zal de hele financiële top van Nederland aanwezig zijn. Care IS Vermogensbeheer mag daarom niet ontbreken.

Wat is de BeleggersFair

De BeleggersFair is hét sluitstuk van de Week van de Belegger, welke van 10 tot 17 november plaatsvindt. Het evenement vindt plaats in de Beurs van Berlage te Amsterdam.

Waarom bezoeken?

Voor bezoekers is het een echte belevenis met informatie, tips en interactiemomenten, bestaande uit 2 plenaire sessies, 15 masterclasses en 14 snelcursussen. Daarnaast zijn er talkshows met professionals, geven goeroes Gouden Beleggingstips en zijn er prijzen te winnen. Loege Schilder zal namens Care IS en Axento vermogensbeheer een snelcursus beleggen geven tijdens deze dag.

Gratis kaarten

Graag nodigen wij u uit om gratis aanwezig te zijn als onze gast en ons te ontmoeten op de beursvloer. Interesse? Neem contact met ons op via info@care-is.nl of bel ons op 0299-720961. Wij hebben maximaal 100 toegangskaarten te vergeven dus reageer snel. Op = Op.   


Tot 17 november in de Beurs van Berlage!


Team Care IS vermogensbeheer
 


Deel via social media: