Nieuwe beleggingsoplossingen

Nieuwe beleggingsoplossingen

Het afgelopen jaar is de rente flink gestegen. Dat is u waarschijnlijk niet ontgaan. Hoewel obligatiekoersen hierdoor in eerste instantie zijn gedaald, biedt de rentestijging op lange termijn voordelen. Om daarvan te kunnen profiteren heeft Care IS in het afgelopen jaar twee nieuwe beleggingsoplossingen gelanceerd.

Inkomstenbeleggen

Begin 2023 hebben wij onze nieuwe beleggingsoplossing gelanceerd: Inkomstenbeleggen. Met Inkomstenbeleggen investeert u in obligaties en/of aandelen die periodiek rente en dividend uitkeren. Deze kunt u gebruiken als aanvulling op uw inkomen.

Inkomstenbeleggen is geschikt wanneer u naast uw huidige beleggingsportefeuille op zoek bent naar een vorm van passief inkomen uit uw vermogen. We beleggen in aandelen met een aantrekkelijk dividend en obligaties met een hoge en stabiele rente. Elk half jaar maken we de uitgekeerde rentes en dividenden over naar uw betaalrekening.

Obligatiebeleggen (investeren in Duitse staatsobligaties)

Ongeveer twee maanden geleden hebben wij nog een nieuwe beleggingsoplossing gelanceerd: Obligatiebeleggen. Met Obligatiebeleggen investeert u in veilige, kortlopende Duitse staatsleningen.

Obligatiebeleggen is geschikt wanneer u naast uw huidige beleggingsportefeuille op zoek bent naar een veilig alternatief voor spaargeld of een deposito. Het huidige verwachte rendement is op dit moment 3,6% op jaarbasis.

Wij gaan graag met u in gesprek

Heeft u interesse in een van onze nieuwe beleggingsoplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 0299-720961.

 

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.


Deel via social media: