Vanguard verlaagt kosten

Vanguard verlaagt kosten

Op 23 oktober 2019 heeft Vanguard de kosten van een aantal van haar producten verlaagd. Care IS belegt voor u in vier beleggingsproducten van Vanguard. Twee van deze vier producten zijn in kosten verlaagd.


Voor de positie in aandelen uit opkomende landen beleggen wij voor u in de Vanguard FTSE Emerging Markets UCITS ETF. Vanguard heeft de jaarlijkse productkosten van deze ETF verlaagd van 0,25% naar 0,22%.


Voor de positie in wereldwijde smallcap-aandelen beleggen wij voor u in het Vanguard Global Small-Cap Index Fund. De jaarlijkse productkosten van dit fonds zijn verlaagd van 0,38% naar 0,29%.


De kostenverlaging is per 23 oktober jl. automatisch doorgevoerd. U profiteert dus direct van lagere beleggingskosten waardoor u uiteindelijk meer rendement overhoudt.


Vanguard is één van de grootste aanbieders van beleggingsfondsen en ETF’s ter wereld. Het bedrijf heeft een coöperatieve eigendomsstructuur. Door deze structuur worden bedrijfswinsten niet uitgekeerd aan aandeelhouders maar doorgegeven aan de beleggers door de fondskosten te verlagen.


Deel via social media: