Zakelijk beleggen bij Care IS

Zakelijk beleggen bij Care IS

Wanneer u ervoor kiest om zakelijk te beleggen, kan Care IS vermogensbeheer u daar bij helpen. Als ondernemer heeft u waarschijnlijk geen tijd over om u uitgebreid te verdiepen in beleggen. Daarom nemen we bij Care IS het werk voor u uit handen.

Care IS biedt vermogensbeheer waarbij vermogensbehoud voorop staat. We leggen u uit hoe we bij Care IS te werk gaan en waarom zakelijk beleggen bij ons een goede keuze is.

Alles over zakelijk beleggen

Klik hier voor alle informatie over zakelijk beleggen bij Care IS vermogensbeheer.

Hoe ziet vermogensbeheer bij Care IS eruit?

Wij geloven in persoonlijk contact. Daarom nodigen we u als eerste uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek leggen we onze werkwijze uit en luisteren we vooral naar uw persoonlijke situatie. Vervolgens bepalen we samen het risicoprofiel dat geschikt is voor u en uw onderneming. Wij beschikken over vier verschillende risicoprofielen:

  • Defensief
  • Neutraal
  • Offensief
  • Zeer offensief

Aan de hand van uw beleggingshorizon, uw risicobereidheid en beleggingsdoel kiezen we het juiste risicoprofiel.

Vervolgens openen wij een beleggingsrekening voor u. U stort een bedrag en wij gaan dit bedrag voor u beleggen. Dit doen we aan de hand van het gekozen risicoprofiel. Daarnaast staat vermogensbehoud bij ons voorop. Dit betekent dat wij uw vermogen goed spreiden, onnodige risico’s uit de weg gaan en actief durven in te grijpen wanneer de risico’s in de markt te hoog worden.

Wanneer u bij ons belegt bent, heeft u via de app altijd inzicht in uw beleggingen. Daarnaast ontvangt u elk kwartaal een uitgebreide rapportage. Zo weet u precies hoe uw portefeuille ervoor staat en wat de ontwikkelingen zijn.

Waarom Care IS?

Het vermogensbeheer bij Care IS leent zich uitstekend voor zakelijk beleggen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om uw vermogen professioneel te beleggen, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Dit is vooral voor ondernemers een groot voordeel. Succesvol en veilig beleggen vergt veel tijd en ervaring. Als ondernemer besteedt u uw tijd liever aan andere dingen.

Daarnaast zijn onze in het verleden behaalde rendementen sterk. Dat komt vooral door onze focus op vermogensbehoud. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Toch geeft het een indicatie van onze resultaten.

Ook ligt onze kracht in de persoonlijke benadering. Wanneer u vragen heeft betreffende uw beleggingen, kunt u ons kantoor altijd bereiken. Zo proberen we ervoor te zorgen dat u altijd een helder beeld heeft van uw portefeuille. Vooral als ondernemer is het belangrijk dat u weet dat uw zakelijke vermogen in goede handen is.

Als laatste zijn de lage kosten een belangrijke factor. Bij Care IS berekenen we geen performance fee of opzeggingskosten. Zo houdt u meer rendement over en kan uw vermogen sterker groeien.

Benieuwd naar wat Care IS voor u kan betekenen? Vraag dan hieronder een brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op via info@care-is.nl of 0299-720961.

Let op. Dit artikel is geschreven in algemene zin. Het is absoluut geen beleggingsaanbeveling. Beleggingsbeslissingen op basis van de informatie in dit artikel zijn voor uw eigen rekening. Schakel voor uw persoonlijke situatie altijd een financieel adviseur in. 


Deel via social media: