Actie: bijstorten en beleggen zonder transactiekosten (vanaf €50.000)

Actie: bijstorten en beleggen zonder transactiekosten (vanaf €50.000)

Het jaar 2021 was opnieuw een positief beleggingsjaar. Bedrijven profiteerden van positieve economische groei waardoor de winsten stegen. Dit zorgde voor stijgende aandelenkoersen.

Beleggen zonder transactiekosten

Om het nieuwe jaar ook goed te beginnen, kunt u in de maanden januari en februari profiteren van onze bijstortactie: Extra stortingen vanaf €50.000 op uw beleggingsrekening worden kosteloos voor u belegd. Wij vergoeden het totale bedrag aan transactiekosten.

Hoe werkt het?

U kunt zelf eenvoudig bijstorten op uw beleggingsrekening. Uw rekening heeft een eigen IBAN nummer waarop u kunt storten. Dit nummer staat onder andere in uw inlogomgeving en in uw meest recente beleggingsplan. U kunt ook altijd contact met ons opnemen, dan sturen wij u de stortingsinstructies.

Zodra het geld op uw rekening staat, bevestigen wij dit per e-mail en beleggen de storting conform uw risicoprofiel. Nadat de aankooptransacties zijn uitgevoerd, vergoeden wij alle gemaakte transactiekosten. Wij storten dit bedrag rechtstreeks terug op uw beleggingsrekening.

Heeft u vragen?

Indien u vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact op met onze medewerkers of uw contactpersoon bij Care IS. Wij zijn te bereiken op 0299-720961 of info@care-is.nl.

Deze actie loopt tot 28 februari 2022.

 


Deel via social media: