Rendementen Care IS in 2023 bij top van Nederland

Rendementen Care IS in 2023 bij top van Nederland

Het jaar 2023 was een goed beleggingsjaar. Ook voor klanten van Care IS. In elk risicoprofiel behaalden we een uitstekend rendement. Onze rendementen behoren zelfs tot de beste van Nederland. 

Hoge rendementen indexbeleggen

Het behaalde rendement van Care IS is in alle risicoprofielen hoger dan dat van de VBR-Index. Deze index bestaat uit het nettorendement van ruim 70 vermogensbeheerders en banken in Nederland. In onderstaande grafiek staat het behaalde rendement vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023 voor het product Indexbeleggen van Care IS.

Methode van Care IS

Binnen ons product Indexbeleggen, beleggen we voor de lange termijn. Dit doen we altijd goed gespreid en zonder onnodige risico’s. In totaal beleggen we in ruim 2.000 verschillende aandelen en obligaties wereldwijd. Hierdoor profiteert u van de groeiende wereldeconomie. Onze duurzame keuzes en de overweging naar factorbeleggingen, droegen extra positief bij aan het rendement in 2023. 

Ook in 2024 zijn onze beleggingsportefeuilles positief uit de startblokken gekomen. Voor de komende periode zien wij ruimte voor verdere koersstijgingen. Meer hierover leest u in de Marktupdate februari 2024.


Deel via social media: